Innvandring Krav til Jamaica

Du må ha bodd i Jamaica i fem år for å være kvalifisert for statsborgerskap . Jamaica flagg ikon.(med beskjæringsbane) bilde av Andrey Zyk fra Fotolia.com

Jamaica, befolkningen ca 2.847.232 som i juli 2010, er en øy i det Karibiske hav sør for Cuba og vest for Haiti.Utlendingsrett på øya håndheves av jamaicanske Immigration Department, mens arbeidskraft problemer blir håndtert av departementet for Arbeiderpartiet og Social Security.Du må kontakte begge avdelinger for å få nødvendig dokumentasjon for å bo i Jamaica for den langsiktige.

visumkrav

  • jamaicanske myndigheter dele besøkende inn i tre klasser for innvandring formål: de som ikke trenger visum, de som kreves for å få visum ved ankomst, og de som må skaffe visum før avreise.Regelverket varierer etter nasjonalitet.Amerikanske statsborgere trenger ikke visum for et opphold på inntil seks måneder.Folk som krever visum før reise, bør kontakte nærmeste Jamaican ambassaden.

Arbeidstillatelse

  • Utlendinger som ønsker å være ansatt i Jamaica krever arbeidstillatelse.Søknader skal være gjort til departementet for

    Arbeiderpartiet og personnummer via arbeidsgiver, entreprenør eller, i tilfelle av investorer, gjennom Jamaica Kampanjer Corporation.Arbeidstillatelsen gir innehaveren å arbeide for en bestemt tidsperiode.

statsborgerskap

  • En person som ønsker å bli naturalisert som en jamaicansk statsborger må ha bodd i Jamaica i minst fem år umiddelbart forut for søknadstidspunktet, være økonomisk løsemidler, og av god moralsk karakter.Søkeren må gjennomføre statsborgerskap Form N1 og registrere det i nærvær av noen fullmakt til å administrere eder, som notarius publicus eller fredsdommer.En søker må ha fire referanser fra jamaicanske borgere ikke inkludert familie, advokater, embetsmenn, eller noen annen representant for søkeren.Loven krever også at en søker tilkjennegi sin hensikt å naturalisere i en dagsavis i to annonser i minst to ukers mellomrom.Disse annonsene skal leveres sammen med søknaden.Når programmet er ferdig, må det sendes til departementet for nasjonal sikkerhet og rettferdighet sammen med en fødselsattest, pass, arbeidstillatelse, dokumentere eventuelle samfunnsaktiviteter søkeren ble involvert, to passfotografier offisielt sertifisert av rettferdighetav fred, og en skatt etterlevelse sertifikat.Gebyret for statsborgerskap er $ 10.000.

802
0
1
Utlendingsloven