Hvordan få visum til USA fra Vietnam

Har visum , vil reise . pass bilde av yuriyklymenko fra Fotolia.com

USA er et svært populært reisemål for utenlandske statsborgere.I 2009, US Department of State utstedt mer enn 40.000 nonimmigrant visum for besøkende fra Vietnam.De vanligste typer visum utstedt til vietnamesiske besøkende er B1 business visa, B2 turistvisum og F1 studentvisum.For å komme inn i USA på midlertidig basis for arbeid, utdanning eller moro, må utenlandske besøkende søke om og få et turistvisum.

hva du trenger

  • Gyldig pass
  • Digital foto
  • amerikansk valuta for søknadsgebyr
  • Visa søknad
  • Grunnlagsdokumenter (business kontrakt, karakterutskrifter, vitnemål, etc.)

Instruksjoner

  1. Bestem hva slags visum du trenger, basert på hensikten med ditt besøk til USA.Lister over de ulike visumtypene er tilgjengelige på Utenriksdepartementets hjemmeside.

  2. fram passet og betale påmeldingsavgiften på Citibank kontor i Hanoi eller Ho Chi Minh-byen.Gebyret er $ 131 i amerikanske dollar per 2. april 2010. Timer er 08:30 ti

    l 11:30 og 13:00-15:30 mandag til fredag.

    Adressen i Hanoi er:
    17 Ngo Quyen St.
    Ground Floor

    Adressen i Ho Chi Minh City er:
    Sun Wah Tower
    Ground Floor
    115 Nguyen Hue Gate
    Distrikt 1

  3. Fyll utDS-160 Nonimmigrant Visa Elektronisk søknadsskjema på nettet, på https://ceac.state.gov/genniv/.DS-156 skjema er ikke lenger akseptabelt etter 16. april 2010. Last opp et firkantet, farge digitalt bilde som er mellom 600 og 1200 piksler for å følge med søknaden.

  4. Send DS-160 søknad elektronisk.

  5. Skriv ut bekreftelsessiden som indikerer at du har fullført den elektroniske DS-160-programmet.

  6. Planlegg din visum intervju på konsulatet.Innsending av søknadsskjema DS-160 online automatisk tidsplaner for et konsulat intervju.

  7. Samle dokumentasjon.Dokumentasjon skal vise dine bånd til Vietnam og årsak til å besøke USA for eksempel en arbeidskontrakten hvis besøk på forretningsreise, eller et universitet aksept brev hvis besøk som student.

  8. delta på intervju på konsulatet.Ta med bekreftelsesside, Citibank påmeldingsavgiften kvittering, pass og eventuell underlagsdokumentasjon du har samlet.

Tips & amp;Advarsler

  • Påfør minst tre måneder før planlagt avreise.Dagens ventetider for visum intervjuer kan bli funnet på konsulatet nettsteder.
  • Hvis intervju godkjenner visum forespørsel, vil du motta din visum innen to til tre virkedager.Hvis avslått, kan du søke på nytt på et senere tidspunkt.
  • Hvis du søker å komme til USA som student eller bytte lærd, er det en ekstra kostnad, kalt en SEVIS avgift, som må betales.
  • være på tide for visum intervju.

Resources

  • generalkonsulatet i USA Ho Chi Minh-byen
  • Embassy of the United States Hanoi
128
0
1
Utlendingsloven