Bruk av flytende parafin Oil

brennende olje Bilde av Flickr.com, courtesy of Jackie

Flytende parafin olje er en form for olje som er hentet fra flere kilder, inkludert hval, kull og råolje.I moderne tid, prosessen med å destillere råolje gir dette hydrokarbonrike stoff som et biprodukt.Den har mange praktiske bruksområder for medisin, industri, kosmetikk og vitenskap.

Therapy

  • Flytende parafin olje brukes av fysioterapeuter for å varme opp en kroppsdel ​​som hånd.Når hånden er nedsenket i en balje med parafin, blir vevet inne i hånden varmet opp for å forberede pasienten for en mer effektiv terapitime.Parafin er også brukt som en hud behandling.Legemet er innpakket i varm olje og børstet tørt med en japansk børsting metode.Etter den døde huden er fjernet, nærer en fuktighetsgivende voks det nye laget av huden.

utestengelse

  • Flytende parafin brukes til å oppbevare ustabile stoffer.Når et stoff som er suspendert i en oljebase, er ingrediensene som er beskyttet mot å bryte ned.Forbrukeren bør være oppmerksom på at den kjemiske s

    uspensjon som inneholder olje kan bryte ned over tid.Derfor er det viktig å lese produktetikettene til å identifisere utløpsdatoer.

Lighting

  • Som i tidligere århundrer, er flytende parafin olje ofte brent i lamper og lanterner.Campers, survivalists, miljøbevisste mennesker og selvstendige lokalsamfunn som Amish kan stole utelukkende på parafinolje for å gi lys, varme og drivstoff til maskiner i stedet for elektrisitet.Noen former for parafinolje er svært brannfarlig, slik at forbrukerne må bruke forsiktighet hvis brennende parafinolje i hjemmet.

Laboratory

  • parafinolje, sammen med mineralolje og andre ingredienser, er brukt som en varmekilde i laboratorier.Kjent som et oljebad, må parafinolje blandes med andre væsker, inkludert vann, etylenglykol, silikonolje, badesalt og sand håndteres under en avtrekkshette ved hjelp av personlig verneutstyr.Brukes ofte

Glidemiddel eller Base

  • Parafin olje i industrien som et smøremiddel.For eksempel kan industrielle bakerier bruke parafinolje til fett tinn eller aluminium pans for brødbaking andre matvarer.Den oljeaktige kvaliteten på parafin gjør det til en populær ingrediens for kosmetikk, inkludert fundament, leppepomader og leppestifter også.Den oljebase som inneholder parafin sikrer at et kosmetisk produkt ikke skal tørke bort eller gni av lett.

Medisin

  • Parafinolje kan brukes som en kjemisk ingrediens i medisiner, inkludert aktuell kremer, kremer, salver, balsamer og avføringsmidler.Når parafinolje anvendes i avføringsmidler, er det ikke absorberes av kroppen i tarmkanalen, slik at det skilles ut som menneskelig avfall.

769
0
1
Generelt Hjem Sikkerhets