Hoe kan ik een PS3 Reset

In gevallen van anders onherstelbare fouten of willen veeg je console schoon, kan de PlayStation 3 in de fabriek reset tool onmisbaar zijn.Er zijn een paar manieren om je PS3 te herstellen, met verschillende niveaus van extremiteiten en verlies van gegevens.Twee opties, "Restore Default Settings" en "Restore PS3-systeem," kan direct vanaf de PS3's home menu geopend tijdens de normale werking.Voor een aantal van de andere opties die je nodig hebt om 'veilige modus', een modus met minimale functionaliteit speciaal ontworpen voor het uitvoeren van deze processen in te voeren.

PS3 Menu

  1. Schakel de PS3 en meld u aan bij een gebruikersaccount.Dit account hoeft niet te worden aangesloten op PlayStation Network en je hoeft niet te worden aangesloten op het internet, dus je kunt vrijwel elke account te gebruiken om deze taak uit te voeren.

  2. Selecteer de "Settings" op weg van het hoofdmenu.Je moet de hele weg gaat u naar links, via de andere menu-opties, zoals "Instellingen" is de laatste selectie besch

    ikbaar.

  3. Selecteer "Restore Default Settings" als u wilt dat uw spelgegevens behouden of niet willen gegevens voor andere gebruikersaccounts wijzigen.Deze optie zal alle systeeminstellingen terug naar hun standaard configuratie, met inbegrip van game-instellingen, muziek instellingen en meer.Voordat u bevestigen de restauratie, zal een volledige lijst van alle instellingen die zullen worden teruggedraaid worden gepresenteerd.U zult ook door de eerste set up proces eenmaal klaar worden gelopen, net als wanneer je voor het eerst aangezet op de PS3.Dit zal alleen invloed op de geselecteerde gebruikersaccount.

  4. Selecteer "Restore PS3 System" als u wilt dat de PS3 naar de fabrieksinstellingen volledig te herstellen.Deze optie zal de harde schijf formatteren, volledig af te vegen alle game data, gedownloade content en andere data toegevoegd nadat je voor het eerst opgestart je PS3.

Met behulp van de Veilige modus

  1. Schakel de PS3 door te drukken en de knop ingedrukt te houden totdat het lampje rood.De PS3 moet worden stilgelegd op deze manier naar de veilige modus draaien, in tegenstelling tot de reguliere shutdown volgorde.

  2. Houd de knop ongeveer 10 seconden.De PS3 zal gaan door middel van een speciaal opstarten volgorde, waarin u de gebruikelijke pieptoon in verband met de opstartprocedure voor de PS3, gevolgd door een tweede pieptoon vijf seconden later en een derde na nog eens vijf seconden hoort.Op dit punt zal de PS3 weer naar beneden de macht met de macht licht draaien rood.Niet laten gaan van de kracht totdat u deze derde pieptoon.

  3. Houd nogmaals de knop zoals je eerder deed, wachtend op de speciale boot sequence is voltooid voordat het loslaten van de knop.Deze keer zal de derde piep in plaats van een snelle dubbele pieptoon, waarna u de knop loslaat zijn.Als u de volgorde correct hebt uitgevoerd, ziet u een bericht op het scherm waarin u een controller aan te sluiten op de PS3 via de USB-kabel en druk op de PS-toets.Hierdoor zal de veilige modus te starten.

  4. Selecteer "Restore Default Settings" in het menu, dat dezelfde operatie zou presteren als u deze optie in het menu van de PS3 instellingen liep.

  5. Selecteer "Restore File System" of "Restore Default Settings" leverde uw probleem niet oplossen.Deze optie zal alle beschadigde gegevens op de harde schijf herstellen en beschadigde gegevens die niet kunnen worden gerepareerd verwijderen.

  6. Selecteer "Rebuild Database" als je nog steeds problemen ondervindt.Deze optie zal berichten, afspeellijsten en andere informatie die kan worden beschadigd of anderszins beïnvloeden de prestaties te schrappen.

  7. Selecteer "Restore PS3-systeem" als geen van de andere opties het probleem hebben opgelost.Deze optie zal dezelfde functie als het zou doen als u in het menu PS3 instellingen geselecteerd.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Als het probleem waarin u wordt gevraagd om te overwegen van een systeem te herstellen is een kleine bug, moet u controleren en alle beschikbare updates te installeren eerst om te zien of het probleem is aangepakt.
  • De "Restore PS3 Systeem" optie moet uw laatste redmiddel zijn als er geen andere oplossingen zal werken, of als u nodig hebt om alle gegevens te zuiveren van de PS3.Gegevens verwijderd op deze manier is onherstelbaar, wat betekent dat alle vorderingen in een van uw games, gedownloade titels, muziek en video wordt volledig verloren.Terwijl de gedownloade inhoud kan worden hersteld zonder kosten uit de PlayStation Store of een transfer van uw computer, zal game data verloren gaan voor een goede.
  • "Restore PS3 System" is een goede optie als je probeert om je oude PS3 verkopen en willen geen persoonlijke informatie of gegevens uit het systeem te verwijderen.Het zorgt er ook voor wie koopt je PS3 zal een minimum aan fouten te behandelen als gevolg van afgeluisterde updates of custom firmware pakketten hebben.
  • U mag alleen toegang tot de veilige modus als u het menu van de PS3's niet rechtstreeks toegang hebben.Veilige modus operaties kan en vaak zal gegevens, inclusief afspeellijsten en andere informatie te verwijderen.
  • Gebruik elke optie in de veilige modus menu systematisch als dat nodig is.Als een van de opties lost uw problemen, stoppen en hervatten de normale werking van uw PS3.Anders loopt u het risico onnodig verwijderen van gegevens die u niet in staat zal zijn om te herstellen.
  • De uitschakelprocedure die nodig zijn om de veilige modus te starten is de verkeerde methode van het afsluiten van het systeem naar beneden tijdens de normale werking.Wanneer u niet proberen om de Veilige modus in te voeren, dient u de in-game shut-down-commando in het menu PS-toets.
573
0
0
Play Station 3