Wat doet een Limited Profiel Facebook Mean?

Facebook stelt u in staat om verbinding te maken met wie je wilt - maar het biedt ook mogelijkheden om de toegang tot uw persoonlijke gegevens voor mensen die je niet kent of vertrouwt.Namelijk, Facebook biedt u de mogelijkheid om een ​​beperkte profiel aan bepaalde gebruikers weer te geven.

Limited Profiel

  • Typisch, je Facebook-profiel toont uw foto's en de muur berichten, informatie over uw werk en onderwijs, en een lijstvan uw interesses, hobby's en activiteiten.Wanneer u uw beperkte profiel te configureren, kunt u kiezen welke van deze je wel en niet gebruikers die u aan te wijzen als "beperkt" te zien willen.Bijvoorbeeld, zou u toegang tot uw contactgegevens of uw lijst van werkgevers en scholen om de mensen die je niet weet heel goed blokkeren.

Hoe Beperk Toegang

  • Facebook kunt u de toegang te beperken wanneer je iemand bevriend.Als je iemand toevoegen als vriend - of, als hij je toevoegt, als u zijn verzoek te accepteren - klik op "Add to List" en select

    eer "Limited Profile" om hem te beperken.Daarbij zal je vriend om alleen uw beperkte profiel.U kunt dit op een later tijdstip via het menu "Privacy" onder het menu "Account" aan de bovenkant van uw Facebook-pagina te veranderen.

Limited Gebruikers

  • Facebook-gebruikers die u aan te wijzen als zijnde beperkt geen enkele mededeling dat ze alleen in staat om uw beperkte profiel bekijken niet ontvangen - en zij zullen niet in staat zijn om een ​​indicatie van deze vinden doorsurfen op uw Facebook-pagina, zodat u niet hoeft te maken over dat ze worden beledigd.De enige manier om een ​​Facebook-gebruiker weet dat ze het bekijken van een beperkt profiel is als ze je profiel uitzicht door de rekening van iemand die is niet beperkt of, natuurlijk, als je haar vertellen.

Chat

  • The Facebook "Chat" verschijnt aan de onderkant van de Facebook-venster en u kunt chatten met andere gebruikers in real time.Het is ook mogelijk om gebruik te maken van uw beperkte profiel hier te maken.Namelijk, kunt u configureren Facebook Chat, zodat gebruikers die alleen uw beperkt profiel kan zien verschijnen niet in uw lijst met online vrienden - zelfs als ze online zijn - en je zal niet verschijnen in de hunne.Klik op 'Limited Profile "onder het tabblad" Vriend lijsten "in de chatbox en klik op de groene en witte balk naast" Limited Profile "op" Go Offline "aan vrienden aangewezen als zijnde beperkt.

470
0
0
Facebook