Hoe te beperken wie ziet wat op Facebook

Facebook-gebruikers kunnen de informatie die anderen zien door middel van de Facebook privacy-instellingen te controleren.Privacy-instellingen kunt u bepalen wie uw informatie uitzicht op een grote groep, een select aantal of zelfs alleen jezelf.De privacy-instellingen zijn eenvoudig in te stellen, maar het proces kan enige tijd in beslag nemen als u van plan om elke instelling specifieke maken.

instructies

  1. Open een webbrowser en ga naar Facebook.com.

  2. Typ uw e-mailadres en Facebook-wachtwoord in de verstrekte gebieden in de rechterbovenhoek gedeelte van de pagina.Klikt u op "Inloggen."

  3. Klik op 'Account' in de rechterbovenhoek, een drop-down menu op te roepen.

  4. Klik op "Privacy Settings", de derde optie in het drop-down menu.Deze laadt de pagina "Kies uw privacy-instellingen".

  5. Klik op de privacy-instelling die u wilt in werking vanaf de opties aan de linkerkant van de pagina te zetten.De keuzes zijn: "Iedereen," waarin elk individu op Facebook je Facebook-

    profiel in zijn geheel te zien;"Friends of Friends ', waarin alleen mensen op uw persoonlijke lijst en de mensen die vrienden op de persoonlijke lijst met je vrienden' vrienden je profiel kan zien;"Friends Only", waarin alleen die op uw persoonlijke vrienden lijst kan je profiel zien;en "Aanbevolen," dat is de Facebook-privacy-instelling aanbevolen.

    de aanbevolen instelling maakt het mogelijk de status, foto's, berichten, bio, citaten, familie en relaties zichtbaar voor iedereen, Foto's en video's die u bent getagd, verjaardag, religieuze en politieke opvattingen te zichtbaar voor vrienden van vrienden, en toestemmingcommentaar te geven op je berichten en contactgegevens te worden gezien door alleen vrienden.

  6. Klik op "deze instellingen."

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Om verder aan te passen, die ziet wat op je profiel, kunt u de link "Instellingen aanpassen" aan de onderkant van de "Choose Your Privacy Settings" hoofdpagina.U kunt ervoor kiezen om elke individuele categorie, maken zoals "Relaties" bijvoorbeeld, zichtbaar voor vrienden, vrienden van vrienden, iedereen, of u kunt de optie aan te klikken.
  • Het aanpassen optie kunt u delen van je profiel zichtbaar te maken om alleen u, of om delen van uw profiel van geselecteerde mensen verbergen.Wijzigingen in deze geavanceerde Aanpassen menu Instellingen zijn automatisch en treden in werking zodra u klikt op "Preview profiel."
603
0
0
Facebook