Hoe te houden Group Activity Private in Facebook

Facebook heeft instellingen groepsactiviteit privé te houden . Justin Sullivan / Getty Images News / Getty Images

De slogan zegt het al: "Facebook helpt je te verbinden en te delen met de mensen in je leven."Inderdaad, heeft Facebook de mensen bij elkaar gebracht in tegenstelling tot alle andere social networking site via persoonlijke sharing en groepsactiviteit.Met miljoenen gebruikers plaatsen van foto's, video's en prive-informatie, privacy is een belangrijk aandachtspunt.Als je behoort tot een Facebook-groep en u wilt uw berichten vertrouwelijk privé te houden of activiteit van uw groep, Facebook heeft de instellingen om uw online activiteiten gesloten voor gebruikers die geen toegang hebben tot uw groep hebben.

wijzigen bestaande groep Instellingen

  1. Log in op je account op Facebook als beheerder van de groep.Alleen de beheerder, die het opzetten van de groep kan de privacy-instellingen te wijzigen.

  2. Ga naar de pagina van uw groep "Home".Klik op de "Edit Group" knop aan de rechterkant van de pagina.

  3. Selecteer de groep uit de pull-down menu.Klik op de "Privacy" pull-down menu.Klik op "Gesloten" naar een groep waarvoor iedereen de groepsleden en de naam van de groep te zien, maar zijn niet in staat om berichten van de leden zien te creëren.Klik op "Secret" aan iemand buiten de groep te voorkomen dat het zien van de leden of de groepsnaam.

  4. Vink het vakje aan naast "Membership Goedkeuring" als u de beheerder van de groep willen verzoeken bij de groep goed te keuren.Dit zal aanvullende privacy te bieden door te voorkomen dat ongenode mensen uit de toetreding tot de groep.Verandert

  5. opslaan.

Privatiseren een Nieuwe Groep

  1. Log in op Facebook met uw gewone gebruiker Facebook-account.Klik op de "Home" tabblad.

  2. Klik op "Maak een groep" aan de linkerkant van de pagina.Geef uw groep een naam in het tekstvak.Voeg de namen van uw leden in het vak "leden".

  3. Klik op de "Privacy" pull-down menu.Klik op "Gesloten" naar een groep waarvoor iedereen de groepsleden en de naam van de groep zien te maken, maar zijn niet-leden zijn niet in staat om berichten van de leden te zien.Klik op "Secret" aan iemand buiten de groep te voorkomen dat het zien van de leden of de groepsnaam.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • leden van uw groep een melding ontvangen wanneer de privacy-instellingen van je groep zijn gewijzigd.
863
0
1
Facebook