Nicaraguaanse Immigratie Eisen

Nicaraguaanse Immigratie Eisen ValueClips Clip Art Royalty-Vrije Foto

Geloof het of niet, duizenden buitenlandse ingezetenen veranderen hun woonplaats naar Nicaragua elk jaar.Deze mensen komen uit de hele wereld.Het kan vaak uitgegroeid tot een bureaucratische nachtmerrie, maar het is de moeite waard door de immigratie proces op de lange termijn.Probeer niet om door te komen door de uitbreiding van uw toeristenvisum omdat tenzij u residency vestigen zult u niet in staat zijn om een ​​bankrekening te openen of zet diensten bij u thuis zoals elektriciteit en telefoon.Het is belangrijk dat u uw verblijfsvergunning officieel te maken.

verlenging van het verblijf

  • Als uw plannen zijn om een ​​verlengd verblijf in Nicaragua hebben dan moet u een aanvraag voor een permanente verblijfsvergunning.U moet dit doen als u van plan om langer te blijven dan 90 dagen.Ga naar de Dienst Vreemdelingenzaken en het verzoek van de verlenging van het verblijf in.Op dit moment vindt u ook uw paspoort, Nicaraguaans

    e entry / exit-stempel, plus de kosten die $ 12 voor een maand en $ 40 voor drie maanden (vanaf 2009) zijn nodig.

Residency Categorization

  • U moet een Nicaraguaanse entry / exit stempel die moet worden gegeven aan de Nicaraguaanse immigratie te hebben.Als je dit niet hebt, dan kun je één van de Dienst Vreemdelingenzaken.Residency in Nicaragua valt in een van de twee classificaties, tijdelijke en permanente;Maar onder elk van deze zijn vele subcategorieën.Ongeacht welke je solliciteert is het het beste om alles op orde wanneer je aankomt op de Dienst Vreemdelingenzaken.Naast de verlenging van het verblijf vorm, uw paspoort en Nicaraguaanse entry / exit stempel kunt u kopieën van uw gehele paspoort, 2 pasfoto's, criminele achtergrond certificering, geboorteakte, gezondheidscertificaat en vergoedingen die kunnen fluctueren nodig.

authentieke documenten

  • Het is zeer belangrijk dat u specifieke bent bij het verzamelen van uw documenten, omdat er geen vervangingen of uitzonderingen gemaakt.Wanneer bewoners gaan naar Nicaragua uit de Verenigde Staten, zal de overheid alle vormen geauthenticeerd wilt.Verificatie bevestigt de legitimiteit van de signatuur die in de documenten dan het document zelf.In zeldzame gevallen zal de Nicaraguaanse overheid documenten die zijn gelegaliseerd in de Amerikaanse ambassade te nemen.Ingezetene met familie in Nicaragua, bewoner dat is met pensioen, een inwoner die huurt pand, een investeerder of een:

Sub categorieën

  • Als u een aanvraag voor een permanente verblijfsvergunning dan moet je in een van de volgende subcategorieën vallenimmigrant ingezeten.Voor diegenen die een tijdelijke verblijfsvergunning zou hebben ze in één van de volgende categorieën te vallen: werken op basis bewoners, journalisten, studenten, religieuze bewoner of bewoners met familie al het leven in Nicaragua te komen voor die status.

Kinderen

  • Nicaraguaanse Immigratie is zeer streng over mensen die langer dan ze moeten zonder de juiste toestemming.Met ingang van 2009 de boete is iets meer dan een dollar per dag.De vergoedingen moeten alle volledig worden betaald voorafgaand aan het verlaten van het land.Met betrekking tot kinderen, kinderen die niet Nicaraguaanse burgers hoeven niet aan de ingang en uitgang regelgeving te voldoen.Kinderen die Amerikaanse burgers kunnen van en naar Nicaragua reizen zonder een ouder die hen begeleiden.

74
0
1
Travel Regulations