Hoe maak je een Mexicaanse Work visum

Het verkrijgen van een werkvisum te werken in Mexico, zoals ik veel landen, kan een lang en moeizaam proces.Als u wilt of moet een aanvraag voor een Mexicaanse werkvisum, moet u een aantal stappen te volgen, maar je moet ook niet vergeten dat niet iedereen die werkt in Mexico heeft een werkvisum.Die stuurde om het land op een tijdelijke basis van een paar weken of maanden moeten kunnen krijgen door met een bezoekers visum.Werk visa worden afgegeven aan degenen die het nodig hebben om te werken en te leven in Mexico voor een langere tijd.

wat je

  • Passport
  • Werkgever informatie en documentatie, waaronder het bewijs nodig dat zij zijn geregistreerdin Mexico en belasting betalen
  • Bewijs van het hoger onderwijs
  • hervatten
  • Bewijs van werkgelegenheid
  • Geboorteakte
  • Huwelijksakte

instructies

  1. Een verzoek en het aanvraagformulier voor een FM-vergunning 3, voor een niet-Mexicaanse te worden gebruikt bij de Mexicaanse plaats van een be

    drijf, moet worden ingediend door de werkgever.Het verzoek moet naar het Nationaal Instituut voor Immigratie worden ingediend.Alle passende vormen ten aanzien van de werkgever moet worden ingediend bij de aanvraag.Deze omvatten het bewijs dat het bedrijf is geregistreerd in Mexico en dat alle belastingen zijn huidige.Het hoofdkantoor, hetzij in Mexico of buiten het land, in een brief geschreven in het Spaans, dat de positie in te vullen, functieomschrijving en de locatie van de werkgelegenheid staat moet sturen.De werknemer moet een bewijs van de werkgelegenheid, bankafschriften blijkt payroll data, documenten van het hoger onderwijs, zoals cijferlijsten, CV, geboorteakte en huwelijksakte te bieden.

  2. Na de eerste goedkeuring komt van het Nationaal Instituut voor Immigratie, moet de werknemer naar het Mexicaanse consulaat met alle andere papierwerk voor alle familieleden die zal worden woonachtig met u in het land.De werknemer moet brengen naar het consulaat paspoorten voor alle gezinsleden die in Mexico, pasfoto's, de brief ontvangen waarin staat dat het werk visumaanvraag werd goedgekeurd, een aanvraag voor een ingang visum naar Mexico als het niet al verkregen en alle passende vergoedingen.

  3. Eenmaal verhuisd, het Nationaal Instituut voor Immigratie melden dat alle gezinsleden die in Mexico en hebben ze een lijst van iedereen op het Nationaal Register van vreemdelingen.Je hebt 30 dagen na de verhuizing naar dit gedaan.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • De eerste aanvraag kan tot 90 dagen voor goedkeuring.Eenmaal goedgekeurd en naar het consulaat ingediend, kan de vergunning tot een week duren om te worden verwerkt.FM-3 werkvergunningen kan jaarlijks tot 5 jaar worden verlengd.Als u nodig hebt om langer te blijven in het land, moet u een aanvraag voor een FM-2 werkvisum, dat is permanent.

Resources

  • Werkvergunning voor Mexico
  • Zaken Immigratie Samenvatting
564
0
0
Travel Papierwerk