Hoe maak je een Nederland Visa verwerken

Een bezoek aan Nederland met een Schengenvisum . photos.com

Een Schengen-visum afgegeven door een ambassade of het consulaat kunt u vrij binnen de landen van het Schengengebied, waaronder Nederland reizen.Met een Schengen-visum, kunt u binnen een periode van 6 maanden zodat u voldoet aan de toelatingseisen te blijven tot een maximum van 90 dagen in een van de 27 Europese landen.De juiste visum voor uw verblijf kan worden verkregen door toepassing van in Nederland de ambassade of het consulaat in uw rechtsgebied.

instructies

  1. Zoek het Nederland ambassade of het consulaat dichtstbijzijnde naar het kantoor waar u nodig heeft om uw visumaanvraag te verwerken te bepalen (zie link in Resources).Uw ingevulde visumaanvraag en reisdocumenten moeten hier worden ingediend in persoon.

  2. Vul visum aanvraagformulier.Het kan worden gedownload en geprint, maar moet in de voorkant van een visum officier (zie link in Resources) worden ondertekend.

  3. Geef de volgende vormen van identificatie: Een geldig paspoort met een lege

    pagina voor Nederland een visum, en een 2-bij-2 inch pasfoto niet meer dan 3 maanden oud.Het kan worden in kleur of zwart-wit en moet een frontale portret van het gezicht, zonder bril of hoofddeksels, genomen tegen een lichte achtergrond zijn.Je moet ook een alien registratiekaart (een "green card"), parole document of een geldige I-94 vertrek opnemen bevorderen.Studenten zijn verplicht een origineel gevalideerde I-20, DS-2019 of IAP-66 in te dienen.

  4. Presenteer een bevestigde reisroute of reservering luchtvaartmaatschappij met uw aanvraag.Je zal later worden verplicht om een ​​vliegticket te tonen zodra uw visum is goedgekeurd.

  5. een bewijs van voldoende financiële middelen in de vorm van drie recente bankafschriften of cheques ondertekend reiziger.U zal ook worden gevraagd om drie recente loonstrookje of een originele brief van de werkgelegenheid.Aangiftebiljetten en zakelijke licenties worden ook geaccepteerd als je zelfstandige bent.

  6. Toon bewijs vaststelling van het doel van uw reis.Geef uw hotelreservering, compleet met een bevestiging nummer als het doel is het toerisme.Een kopie van uw familieleden of vrienden 'Nederlands paspoort of een Nederlandse verblijfsvergunning is nodig als je verblijft met vrienden en familie.Voor het bedrijfsleven, presenteren een brief van uw werkgever met vermelding van uw positie in het bedrijf en het doel van uw zakenreis naar Nederland.

  7. Dien uw volledige visumaanvraag benodigde documenten en de vorm van de betaling aan uw lokale Nederland ambassade of het consulaat.Visumkosten variëren, afhankelijk van het type, de duur van het bezoek en de wisselkoers tussen de euro en de valuta van uw land (zie link in Resources).Betalingen worden niet terugbetaald en betaalbaar in contanten of geld alleen orders.Pick-up van uw goedgekeurde visum binnen 2 weken of ervoor kiezen om het te ontvangen via de post op een extra porto kosten.

Resources

  • Nederlandse ambassades en consulaten in het buitenland
  • Visa Aanvraagformulier
  • Bereken Nederland Visa Fees
928
0
1
Toeristenvisum