Wat doet de Amerikaanse Citizenship Denied Mean ?

Als een persoon geldt voor de Amerikaanse burgerschap en wordt geweigerd, ze niet een burger te worden en te blijven een wettige permanente verblijfsvergunning.Ze kan de reden voor de weigering te corrigeren en opnieuw toe te passen na vijf jaar.Het is mogelijk dat de reden van weigering is echter een die de persoon verwisselbare maakt, en derhalve zou ze permanent is gevestigd toestand verliezen.

Eisen voor de Amerikaanse burgerschap

  • Verenigde Staten Citizenship and Immigration Services zal uiteraard een aanvraag weigeren indien de aanvrager niet voldoet aan de eisen voor het Amerikaanse staatsburgerschap.Deze zijn, in het algemeen: het verblijf in de VS voor ten minste de helft van de afgelopen vijf jaar, goede morele karakter en kennis van de geschiedenis van de VS en de overheid en van het Engels.

Ontkenning van de Application - Geschiedenis, Overheid en Engels Tests

  • Als de USCISde aanvraag geweigerd omdat de persoon niet de tests voor de Amerikaanse geschiedenis en de overheid of in

    het Engels taal niet voorbij, de persoon zal nog steeds een permanente verblijfsvergunning te zijn, kan blijven in de VS om te leven, en kan proberen toe te passen voor burgerschap opnieuw (na het bestuderen te zijnzeker dat ze kunnen de tests).

Denial voor Gebrek aan Residence voor de vereiste termijnen

  • De persoon blijft een permanente verblijfsvergunning en kan weer van toepassing zijn wanneer zij heeft voldaan aan de residentie eisen.

Denial voor gebrek aan goede morele karakter

  • Sommige gronden voor het niet vinden van een goede morele karakter kan worden gecorrigeerd en kan de persoon opnieuw toe te passen, als het al vijf jaar geleden dat het falen van het karakter laatste toegepast.Niet betalen van alimentatie of niet in te schrijven voor het ontwerp van zijn voorbeelden.De persoon kan vijf jaar opnieuw toe te passen na het corrigeren van de tekortkoming.

Weigeringen gevolg van strafrechtelijke veroordelingen

  • USCISmisschien staatsburgerschap hebben ontkend omdat de persoon was veroordeeld voor een misdrijf.Als dat de criminaliteit is geen reden voor uitzetting (een minder ernstig misdrijf), kan de persoon opnieuw vijf jaar na de datum van de overtreding toe te passen.Maar als de overtuiging is reden voor het verwijderen, zal de overheid proberen om de persoon te deporteren.Soms, zal de persoon in aanmerking komt voor noodhulp en worden hersteld naar de status van permanente verblijfsvergunning.Zo niet, dan zal de persoon worden uitgezet.

102
0
0
Immigration Law