How to Get a Non - immigrant visum om te kijken na een ziek familielid in de VS

Een niet-immigrant visum kan een vreemdeling te verblijven in de Verenigde Staten op korte termijn.Non-immigrant visa zijn relatief gemakkelijker toe te passen dan voor de immigrant visa.Echter, er zijn veel beperkingen in verband met niet-immigrant visa.Bijvoorbeeld, non-immigrant visum niet in aanmerking komen om te werken in de VS zonder werkvergunning.Een van de uitdagingen die betrokken zijn bij het aanvragen van een non-immigrant visum naar de VS is dat vreemdelingen hebben altijd de bewijslast, de verantwoordelijkheid om te bewijzen, dat zij niet van plan dan ook te wonen in de VS buiten de toegestane tijd van hun visum.

De Non-Immigrant visumaanvraagprocedure

  1. Contacteer uw zieke familielid in de Verenigde Staten en hebben hem / haar brief een formele brief aan de Amerikaanse ambassade in uw eigen land nodigen u uit om de VS te kijkenna hen om medische redenen.

  2. invullen en indienen Form DS-156, Nonimmigrant Visa Application, samen met andere ondersteunende materialen, zoals de brief v

    an de uitnodiging van uw ziek familielid en een bewijs van de banden met uw eigen land als bewijs dat je plan terug te keren op de afwerking van uwverblijf in de Verenigde Staten, om de Amerikaanse ambassade in uw land.U ontvangt een elektronische kopie van Form DS-156 in de sectie middelen te vinden.

    Zodra de Amerikaanse ambassade in uw land ontvangt uw aanvraag pakket, zult u ontvangt aanwijzingen over hoe je een non-immigrant visum interview.

  3. bijwonen en slagen voor een non-immigrant visum interview op de Amerikaanse ambassade in uw eigen land.Bij het succesvol passeren van uw non-immigrant visum, zult u worden verstrekt een niet-immigrant visum waarmee u aan te komen in de VS als een bezoeker.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Als je ziek familielid in de VS schrijft de brief nodigen u uit om de VS om voor hen te zorgen, is het sterk aanbevolen dat zij hechten medische dossiers van zijn / haar arts in de VS waaruit blijkt dat ze inderdaadziek.
  • Als het mogelijk is, moet je ziek familielid te vragen zijn / haar arts te certificeren op een aparte notitie / brief die je ziek familielid behoefte aan bijstand uit andere dan zelf iemand.Zorg er ook voor dat je ziek familielid geeft in de brief waarom hij of zij geen hulp kan krijgen van een andere persoon in de VS Dit is erg belangrijk als immigratieambtenaren moeten er zeker van zijn dat dit niet een truc om u te hebben illegale emigratie naar hetUS
  • Zorg ervoor dat u de bepalingen en voorwaarden van uw non-immigrant visum te gehoorzamen, als een schending van de Amerikaanse immigratiewet kan uw kansen van het aanvragen van een visum of immigreren naar de VS in de toekomst kwetsen.

Resources

  • Form DS-156, Nonimmigrant Visa Application
  • Amerikaanse ambassades, consulaten en diplomatieke missies wereldwijd
544
0
0
Immigration Law