Hoe je beroep de ontkenning van een Immigratie Visa

Een geweigerd immigratie visa kan een schokkende ervaring zijn.Het kan voorkomen dat u lid worden van een geliefde, het begin van een studie of het gebruik van het Visa Waiver Program in de toekomst.Negatieve beslissingen over een visum kan in beroep worden gegaan als je het gevoel dat je ten onrechte geweigerd.Wanneer uw ontkenning is afgegeven, krijgt u instructies over hoe u deze beslissing in beroep.U kunt bestand voor een beroep en presenteren nieuw bewijs dat het besluit van het visum jurylid kan veranderen, zodat u uw visum te verkrijgen.

instructies

  1. Spreek met een gekwalificeerde immigratie advocaat, die advies kunnen geven over de vraag of een beroep kan worden verleend.Als u besluit om de advocaat om u te vertegenwoordigen en uw beroep te behouden, moet u in te vullen en in te dienen formulier G-28, melding van het binnenvaren of Verschijning als procureur of vertegenwoordiger.

  2. bepalen waarom uw visum werd geweigerd.Wanneer uw verzoek of visum is geweigerd u zal worden uitgegeven m

    et het formulier I-292, waarin de redenen voor de weigering zal schetsen.Het zal ook aanwijzingen voor een beroep als het formulier I-290B, het beroepschrift of de beweging bevatten.Verzamel alle verdere bewijsstukken die uw beroep kan beïnvloeden.

  3. Bereid een beroep.Dit kan mondeling of door met inbegrip van bewijsmateriaal en documenten worden gegeven wanneer je bestand formulier I-290B.Indien u wenst te verschijnen in persoon en beroep met pleidooien, moet u een brief met uw I-290B vermelding van uw intentie bevatten.File formulier I-290B zo spoedig mogelijk, vóór de uiterste datum vermeld op uw formulier I-292.Dit formulier moet worden ingediend bij het service center, kantoor of het consulaat dat het visum of de petitie beslissing afgegeven.

  4. File uw beroep.Zodra uw beroep op het kantoor dat de aanvankelijke beslissing wordt ingediend, kan het enkele maanden duren tot meer dan een jaar om de beslissing readjudicate.U zult per e-mail met het resultaat van uw visum beroep worden gemeld.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Alleen de persoon die het verzoek of de aanvraag ingediend kan het visum beroep indienen.
  • Formulieren zijn ook beschikbaar door contact USCIS op 1-800-870-3676.Ze kunnen je niet immigratie advies.
  • Als u een visum geweigerd, bent u niet langer in aanmerking komen voor het Visa Waiver Programma te gebruiken, zelfs als u bent een burger van een deelnemend land.U moet een aanvraag voor een visum van een bezoeker van tevoren als u wilt naar de Verenigde Staten te bezoeken.

Resources

  • USCIS: Kennisgeving van beroep of Motion Formulieren en instructies
677
0
0
Immigration Law