Hoe maak je een werkvisum in de Verenigde Staten Get

Het krijgen van uw werk visum kan relatief eenvoudig zijn als u het stap voor stap . amerika afbeelding van Byron Moore uit Fotolia.com

Het verkrijgen van een visum is nooit een gemakkelijke taak, zelfs als u in aanmerking komt.Echter, kunt u het proces soepel en zonder strijd met een beetje geduld en aandacht voor details te bereiken.De Amerikaanse verwerkt een van de hoogste volumes van visumaanvragen in de wereld;Daarom kan elk klein probleem met uw aanvraag het proces terug te zetten.Als je een baan en worden gesponsord door een geloofwaardige werkgever, dan alles wat je hoeft te doen is het invullen van de benodigde formulieren en het verzamelen van de nodige documenten om op een sollicitatiegesprek voor te stellen.

wat je nodig hebt

  • Goedgekeurd I-129 formulier
  • Form DS-156 en DS-160
  • Geldig paspoort
  • pasfoto
  • $ 131,00
  • Bewijs van banden naar uw eigen land
  • Form DS-157 (indien van toepassing)

instructies

  1. Wacht tot u uw goedgekeurde I-129 formulier in dat hij mail ontvangen.Raak niet in paniek als je niet in te dienen een, uw

    werkgever voor u deed.Alle tijdelijk werk visumaanvraag processen worden gestart door de werkgever of sponsoring middel.Zodra je je baan hebt beveiligd, kan je niets in het visum proces te doen totdat u uw I-129 goedkeuring van de Verenigde Staten Citizenship and Immigration Services (USCIS) ontvangen.

  2. Plan een visum interview afspraak bij het Amerikaanse consulaat-generaal of de ambassade die jurisdictie over de regio of het land waar u woont heeft.Je kunt niet een aanvraag voor een werkvisum, terwijl u zich in de Verenigde Staten.De benoeming moet online worden gemaakt op de website van het consulaat of de ambassade die je solliciteert door.Als u niet zeker weet welke ambassade of het consulaat voor u geschikt is, bezoekt usembassy.gov voor een volledige lijst van locaties over de hele wereld.Elke ambassade zal een lijst van die staten, regio's of zelfs steden zijn onder hun bevoegdheid vallen.Vergeet niet dat in alle ambassades en consulaten, wanneer u uw afspraak bent u verplicht om uw goedkeuring bonnummer leggen op uw I-129 formulier.

  3. Vul het aanvraagformulier.Voordat je aankomt op het interview, moet u invullen en afdrukken van de niet-immigratie visumaanvraagformulier DS-156.Dit formulier moet elektronisch op de website van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken (evisaforms.state.gov) worden afgerond, afgedrukt en ondertekend.Sommige ambassades vereisen het gebruik van formulier DS-160 in plaats van DS-156.Bezoek de website van uw specifieke ambassade of consulaat om te leren welke vorm nodig is van jou.

  4. Verzamel alle aanvullende documenten.Deze omvatten een paspoort geldig is voor ten minste zes resterende maanden, een pasfoto foto en een bewijs van bindende banden in uw eigen land (het bewijs dat u niet van plan te verlaten voor een permanente verblijfsvergunning in de VS).Alle mannen tussen de leeftijd van 16 en 45, en alle burgers van de naties van Cuba, Syrië, Soedan en Iran moet ook volledig en huidige vorm DS-157, (Aanvullende Nonimmigrant Visa Application), die vraagt ​​gedetailleerde vragen over reisplannen.

  5. Woon de interview gedurende welke tijd u uw aanvraag en documenten als het aanbod van een elektronische vingerafdruk scan presenteren.U moet het visum administratiekosten, die $ 131,00 was te betalen in april 2010, op het moment van de aanvraag.Er is geen garantie dat uw visum tijdens het interview zal worden verleend.Afhankelijk van je nationaliteit en de zaak, kan de verwerking extra tijd in beslag nemen.

Resources

  • US Department of State: Electronic visumaanvraagformulieren
506
0
1
Immigration Law