Hoe een buitenlandse bruid naar de VS brengen

Het brengen van een buitenlandse bruid naar de Verenigde Staten is een complex proces . beeld De vlag van de vrijheid en zampa uit Fotolia.com

Het is eenvoudig, maar niet gemakkelijk, om een ​​buitenlandse bruid naar de Verenigde Staten te brengen.Alle benodigde formulieren zijn op de Verenigde Staten Customs and Immigration Services (USCIS) website, samen met instructies.Afhankelijk van uw situatie, kan het makkelijker of moeilijker voor uw bruid te immigreren zijn.Gelukkig is er geen limiet aan de hoeveelheid vreemde familieleden toegelaten tot de VS elk jaar, zodat je vrouw is gegarandeerd aanvaarding zolang de documentatie in orde is.Als u twijfelt over uw vermogen om volledig en nauwkeurig dossier van de benodigde formulieren, contact opnemen met een immigratie advocaat om u te helpen voor een vergoeding.

wat je nodig hebt

  • Form I-485
  • Form I-130
  • Form G-325A
  • Vorm I-864
  • Money
  • Huidige geldig paspoort
  • Verschillende huidige pasfoto's
  • Kopie van huwelijksakte
  • Kopieën van fiscale aangiften vande voorgaande drie jaar

instructies

  1. Vul het formulier I-130 en maak de bijbehorende Form G-325A voor zowel u als uw vrouw.Zorg dat u alle instructies te lezen en omvatten ondersteunende foto's en documentatie, inclusief een kopie van uw huwelijksakte.Je bent de sponsor, en uw vrouw is de vreemdeling relatief.

  2. Uw vrouw moet invullen formulier I-485, bevestigen alle bijbehorende documentatie en foto's.Het helpt om extra G-325As hechten voor jullie beiden.

  3. Vul formulier I-864, bevestigen alle relevante fiscale aangiften en documentatie.

  4. Lees de USCIS richtlijnen om te bepalen of u moet invullen extra vormen, met inbegrip van formulier I-765 of Form I-131, afhankelijk van de situatie van uw vrouw en huidige verblijfsstatus.

  5. Als het indienen van het formulier I-130 en formulier I-485 samen, geen extra kosten van toepassing op formulieren gelijktijdig ingediend.Dit omvat vergoedingen voor Form I-131, Form I-765, of andere vormen ingediend in hetzelfde pakket.Omvatten persoonlijke of gecertificeerde cheque voor de betrokken bedragen (vanaf 2010, Form I-130 is $ 355 en Form I-485 is $ 1010) op naam van "US Department of Homeland Security 'en sturen naar het volgende adres:

    USCIS

    POBox 805.887

    Chicago, IL 60680-4120

  6. Wacht USCIS uw cheques verzilveren.Binnen ongeveer twee weken, zult u melding voor een biometrie afspraak.Naar aanleiding van de biometrie, krijgt u een interview, waarin je moet alle ondersteunende bewijs van het huwelijk en de Unie (inclusief foto's, gezamenlijke bankafschriften, etc.) brengen ondergaan.De typische tijd van het indienen van de uitgifte van de groene kaart is zes tot acht maanden.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Bevestig extra's van Form G-325A (zowel voor u en uw vrouw) naar de I-130 en I-485, evenals extra pasfoto's.Deze zijn niet nodig, maar zeer gewaardeerd en elimineren de noodzaak voor USCIS tot vertraging verwerking van uw aanvraag.
  • dubbel- en triple-check alle vormen en vereiste aanvullende documentatie voor het verzenden.Eventuele fouten van uw kant zal resulteren in een afwijzing van uw aanvraag, waarbij u opnieuw dossier alle documentatie en betalen alle kosten weer.

Resources

  • USCIS;Vormt
410
0
1
Immigration Law