Hoe om legaal te emigreren naar Canada

Als je sponsoren een familielid naar Canada te komen als een permanente verblijfsvergunning , bent u verantwoordelijk voor de ondersteuning van uw familielid financieel als hij aankomt . Thomas Northcut / Photodisc / Getty Images

Als je een Canadese burger of een permanente inwoner van Canada, dan kunt u uw echtgenoot, common-law partner, echtelijke partner, kind ten laste sponsoren (met inbegrip van geadopteerde kind) of andere in aanmerking komen ten opzichte van een permanente verblijfsvergunning te worden.Aanvragen voor een permanente verblijfsvergunning in het kader van de federale geschoolde arbeider klasse kan ook worden ingediend door geschoolde werknemers en professionals.Aanmelden via Citizenship and Immigration Canada om uw familie in Canada te herenigen.

wat je

  • Foto's van jou en je vriendin elkaar nodig (als je aan het doen zijn de getrouwde route, en hebben veel van hen)
  • Passport
  • Geboorteakte
  • Huwelijksakte (indien huwelijk route)
  • Elke bewijs van College graad of universiteit (indien doet werkvergunning)
  • Geld voor vliegticket
  • geld gespaard voor de landing in Canada en het opzetten
  • Alle formulieren op de website CIC
  • Tijd om het te voltooien alle

instructies

  1. Verzamel al uw documenten toe te passen als een sponsor voor uw echtgenoot of partner.De aanvrager zal moeten bieden: paspoort, verblijfsstatus in Canada, geboorteakte, de voogdij / adoptie papieren en een bewijs van een edisch onderzoek.De sponsor moet bieden: Canadese staatsburgerschap / bewoner kaart, Canadese geboorteakte en Canadees paspoort.Beide partijen moeten bieden: huwelijksakte, een bewijs van beëindiging van een eerdere huwelijken (indien van toepassing), een bewijs van common law relatie (gezamenlijke bankafschriften, gezamenlijk ondertekend huurcontract, enz.), Foto's van de huwelijksceremonie.Sommige foto's zijn nodig: twee foto's van de aanvrager en eventuele kinderen ten laste in Canada.De sponsor moet een bewijs van inkomen hechten.

  2. Verzamel documentatie aan te vragen als een geschoolde arbeider, waaronder job geschiedenis vanaf de leeftijd van 18, perioden van werkloosheid, studie, vakantie of de tijd als een huisvrouw.U zult ook nodig hebt om uw reisdocumenten en het bewijs van taalvaardigheid in te dienen.Uw werkgever moet een brief waarin staat dat u een vast dienstverband zal beginnen zodra je een permanente verblijfsstatus worden toegekend dienen.De brief moet worden op de officiële briefpapier van uw bedrijf met de naam en het adres van het bedrijf - en door de verantwoordelijke functionaris / begeleider worden ondertekend.Het moet een startdatum, jaarsalaris, functie en het aantal uren dat naar verwachting per week te werken omvatten.U zult brieven van de referentie van alle werkgevers in de afgelopen 10 jaar nodig.Ook uw educatieve geschiedenis, het bewijs van een relatie-status, identiteit en de burgerlijke stand, zes foto's van jezelf, politie klaring,

  3. Klik op de "Validate" knop aan de bovenkant of onderkant van het formulier vóór het afdrukken om u te verzekerenheb alle vragen beantwoord en zal vertragingen in de verwerking van uw aanvraag te vermijden.Een laatste pagina met barcodes en een handtekening lijn wordt automatisch gemaakt.Printen, ondertekenen en dateren het formulier.Print het uit op wit, obligatie-kwaliteit en niet-glanzend papier.Plaats de streepjescode pagina op de bovenkant van elke afzonderlijke verpakking.

  4. Betaal de vergoeding, en verzend het formulier voor verwerking.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat je foto's van u en uw echtgenoot op ten minste een 4-6 maand tijdspanne
  • Met ingang van 5 november 2011, geen nieuwe applicaties te sponsoren ouders ofgrootouders worden geaccepteerd voor verwerking tot 24 maanden.

Resources

  • Aanvraag voor permanent verblijf in Canada - Partner of Common-Law Partner
350
0
1
Immigration Law