Hoe maak je een H2B visum te verlengen

De H2B visum laat vreemdelingen aan het werk in een tijdelijke, niet-agrarische functies voor Amerikaanse werkgevers.De meeste H2B visum werken in de bouw of horeca.Hoewel het proces voor het verlengen van een visum H2B is vergelijkbaar met het proces voor het verkrijgen van het oorspronkelijke visum, een houder van H2B visum aanvragen van een verlenging is niet onderworpen aan de jaarlijkse maximum van 66.000 werknemers.Aangezien werkgevers moeten gelden voor H2B visum uitbreidingen ten behoeve van hun werknemers, is dit artikel geschreven vanuit het perspectief van een werkgever van een houder van H2B visum.

instructies

  1. Bepaal of uw werknemer in aanmerking komt voor haar H2B visum te verlengen.De maximale periode van ononderbroken verblijf in de VS onder H2B status drie jaar.Extensies worden normaliter toegekend voor niet meer dan één jaar tegelijkertijd.Als een uitbreiding zou resulteren in een verblijf van uw werknemer in de VS meer dan drie jaar, zal de H2B extensie toepassing worden gewei

    gerd.Toch is uw werknemer mag voor een Amerikaanse werkgever om te werken tijdens de oorspronkelijke H2B periode en dan veranderen werkgevers en bestand voor een verlenging.

  2. Compleet Form ETA 750A en stuur het naar de staat Workforce Agentschap (SWA) dat het gebied waar uw werknemer werkt bedient.Doe dit niet eerder dan 120 dagen en niet later dan 45 dagen voor het verstrijken van de huidige H2B visum van uw werknemer.Je moet bepaalde salarisadministratie en fiscale documentatie indienen zoals vermeld op het formulier.

  3. Poging om Amerikaanse werknemers te werven voor de positie van uw werknemer zoals voorgeschreven door de SWA, en rapporteren de resultaten aan de SWA.Als je een gekwalificeerde Amerikaanse werknemer te vinden, wordt u verwacht dat de H2B visum verlenging proces verlaten.Als uw aanvraag in orde is, zal de SWA doen toekomen aan het Amerikaanse ministerie van Arbeid voor de beoordeling.

  4. Wacht enkele weken voor het Amerikaanse Labor Department van de arbeid om u te geven een buitenlandse Labor Certification namens uw werknemer.

  5. downloaden formulier I-129 op de website van de Amerikaanse Burgerschap en Immigratie Dienst (USCIS).Vul dit formulier in en verstuur het samen met het indienen vergoeding aan de USCIS.

  6. Wacht tot de USCIS om u een formulier I-797 Goedkeuring Kennisgeving.Indien de werknemer werkte voor een andere werkgever die onder zijn oorspronkelijke H2B visum, moet u wachten totdat u ontvangt de I-797 voor uw werknemer te gaan werken voor je.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Als H2B uitbreidingsaanvraag wordt van uw werknemer wordt geweigerd, kan hij de VS verlaat, drie maanden wachten, en een aanvraag voor een nieuwe H2B visum als een "terugkeer buitenlandse werknemer."Terugkerende buitenlandse werknemers zijn niet onderworpen aan de jaarlijkse maximum van 66.000.
  • Visa voorschriften vaak veranderen, en ongeschreven beleid goedkeuring kan zelfs sneller dan geschreven regels veranderen.Tewerkstellingsvisa kan bijzonder moeilijk in tijden van hoge werkloosheid te krijgen, omdat het steeds moeilijker om te bewijzen dat u gekwalificeerde Amerikaanse werknemers niet kan vinden.

Resources

  • Form ETA 750A
  • Lijst van State Workforce Agencies
  • USCIS formulier I-129
498
0
0
Immigration Law