Wat is het proces voor een Echtgenoot Visum voor het Verenigd Koninkrijk

Types

  • Een echtgenoot visum voor het Verenigd Koninkrijk is echt verschillende soorten visa.Welk type worden toegekend hangt af van de duur van de relatie, waarbij de echtgenoten en waar ze toepassen uit.Als het paar van toepassing vanuit het Verenigd Koninkrijk, zullen zij in aanmerking komen voor de "Verdere Laat Remain" of het visum typen "voor onbepaalde tijd".Deze soorten zijn multi-entry visa, dat moet worden aangevraagd vanuit het Verenigd Koninkrijk.Alleen bepaalde visum mogen gelden voor deze visa: de partner die het visum moet worden die woonachtig zijn in het Verenigd Koninkrijk op een lange-termijn visum zoals een werkvisum of studentenvisum.Bezoekers kunnen niet van toepassing op de status van in het Verenigd Koninkrijk te wijzigen.In gevallen waar het echtpaar langdurige samenleven van drie jaar of meer kunnen bewijzen, "voor onbepaalde tijd" kan worden verleend.
    Voor koppels, waar één of beide partners hun woonplaats buiten de Europese Unie, de toegekende visa zijn ofwel "Verder Laat

    Enter" of "voor onbepaalde tijd te sluiten."Het enige verschil in deze is de terminologie - voor paren getrouwd minder dan drie jaar, de "Verder Laat Enter" is verleend;voor paren getrouwd meer dan drie jaar, de "onbepaalde tijd Enter" wordt verleend.
    Al deze visa worden toegepast voor het gebruik van het formulier VAF4, die kan worden gevonden op de website van de UK Border Agency (zie bronnen).Ook moeten beide partners zijn over de leeftijd van 21 toe te passen voor een echtgenoot visum.

Test

  • Als u een aanvraag voor een van beide "onbepaalde tijd Enter" of "onbepaalde tijd," je moet registreren voor, nemen en geven de "Life in het Verenigd Koninkrijk" test.Deze test bevat vragen over uiteenlopende onderwerpen uit de geschiedenis naar de populaire cultuur, en is ontworpen om de aanvrager kennis van de Britse het leven (zie bronnen) te testen.

Biometrie

  • Biometrische gegevens worden verzameld op elke aanvrager van een echtgenoot visum.De toepassing kan niet worden verwerkt zonder deze gegevens.Aanvragers binnen het Verenigd Koninkrijk kunnen naar hun dichtstbijzijnde visum verwerking centrum, dat aan hen zal worden toegewezen tijdens de aanvraagprocedure (zie bronnen).Biometrie, zoals een digitale foto en vingerafdrukken.

Bewijsstukken

  • Nadat het VAF 4 wordt ingevuld, het verzamelen van alle bewijsstukken.Alle documenten moeten zowel originelen of gewaarmerkte kopieën.De nodige documenten bevatten aanvrager en echtgenoot paspoorten, een recente 45-by-35 mm pasfoto van de aanvrager, originele geboorteakte van de aanvrager, de originele trouwakte, recente bankafschriften om inkomsten te controleren, het bewijs van accommodatie, zoals een huurovereenkomst ofhypotheek verklaring, en eventuele ontbinding of echtscheiding certificaten voor de vorige huwelijken.

indienen van de aanvraag

  • Aanvragen kunnen niet langer worden gepresenteerd in persoon.Ze kunnen ofwel worden geplaatst op de dichtstbijzijnde visumaanvraag centrum of door een koerier.De doorlooptijd voor toepassingen variëren en kan variëren van enkele dagen tot enkele weken.Zodra de aanvraag is toegekend, wordt het visum gestempeld in de aanvrager paspoort en het paspoort wordt teruggegeven aan de aanvrager.De echtgenoot visum brengt de rechter in het Verenigd Koninkrijk te wonen en werken.

Resources

  • Online Visa Application
  • "Het leven in het Verenigd Koninkrijk" Test
  • visumaanvraagcentra
640
0
0
Immigration Law