Hoe te Landed Immigrant Status verkrijgen

permanent verblijf in Canada, ooit bekend als 'immigrant status, "kan een ingewikkeld en moeilijk proces, afhankelijk van de grondslag die wordt gebruikt voor immigratie.Toch is het verkrijgen van een permanente verblijfsvergunning in Canada dacht aanzienlijk eenvoudiger dan een groene kaart in de Verenigde Staten te verkrijgen zijn.Een van de meest veelbelovende manieren om te emigreren naar Canada is door de geschoolde arbeiders en Professionals-programma.

wat je nodig hebt

  • Computer
  • Printer
  • persoonlijke records

De Stappen

  1. Bepaal welke geschooldewerknemer immigratie categorie waartoe u behoort.Categorie 1 omvat die ten minste een jaar full-time ervaring hebben in één van de lijst van aangewezen beroepen opgesteld door de Canadese overheid.Categorie 2 bestaat uit mensen die al een baan aangeboden met een Canadese werkgever, en categorie 3 is voor werknemers en studenten die legaal in Canada voor ten minste de laatste 12 maanden.

  2. Download de aanvraagdocumenten, lees

    de algemene instructies en vul het aanvraagformulier.Je zal moeten indienen documentatie waaruit blijkt dat je valt in de juiste categorie (zoals een ondertekende kopie van uw jobaanbieding, bijvoorbeeld) en dat je genoeg geld hebt om jezelf te steunen en begeleidende familieleden bij aankomst in Canada.U zal ook nodig zijn om bepaalde verklaringen die u naar de strafrechtelijke aansprakelijkheid kunnen onderwerpen als gevonden opzettelijk vervalst te maken.

  3. Bereid de juiste verwerking vergoeding zoals uiteengezet in het algemene gedeelte.Het zal worden teruggegeven aan u als uw aanvraag wordt afgewezen.

  4. Mail het dossier, vereiste documentatie en kosten van de aanvraag aan de Centrale Intake Bureau voor federale geschoolde arbeider Applications in Sydney, Nova Scotia, Canada.

  5. Wacht op een reactie van de Canadese Visa Office.Uw aanvraag zal worden onderzocht door de Centrale Intake Bureau voor algemene geschiktheid en volledigheid, en vervolgens doorgestuurd naar de Canadese Visa Bureau voor een nader onderzoek en voorlopige goedkeuring.

  6. Voldoen aan extra verzoeken die zal worden gemaakt door het Visa Office.U wordt gevraagd om een ​​medisch onderzoek uit te voeren met een erkende kliniek in uw eigen land.U wordt ook gevraagd om de politie certificaten van plaatsen u eerder gewoond, tot oprichting van uw gebrek aan een strafblad te presenteren.Afhankelijk van uw beroep, kunt u worden gevraagd om te voorzien documentatie van uw Kennis van het Engels.

  7. Wacht tot het Visa Office om te bevestigen dat uw aanvraag succesvol is geweest (doorlooptijden variëren).Als je succesvol bent, zul je moeten gaan naar een ambassade of het consulaat in je thuisland om uw bevestiging van permanente verblijfsvergunning ontvangen en uw immigratie visa gestempeld op uw paspoort.Als u al in Canada woont, zult u uw Bevestiging van permanente verblijfsvergunning krijgen in de mail en het hoeft niet je paspoort gestempeld.

  8. Voer Canada met uw Bevestiging van de permanente verblijfsvergunning en uw visum.

Resources

  • Canadese visum dienst
  • Quebec geschoolde arbeider immigratie programma
22
0
0
Immigration Law