Ecuador Immigratie Eisen

Ecuador biedt verschillende residency visa voor mensen die willen immigreren naar het land.Elke immigratie / bewoner visa heeft verschillende eisen waaraan mensen moeten voldoen voordat ze worden toegestaan ​​om het land binnen te komen.Er zijn enkele documentatie eisen die hetzelfde blijven, maar elk visa zijn eigen eisen.

vereiste documentatie

  • Alle visa vereisen dat u enige documentatie die vergelijkbaar is.Bent u verplicht om een ​​geldig nationaal paspoort dat geldig is voor ten minste de komende zes maanden, een ingevuld aanvraagformulier, een gewaarmerkt afschrift van uw politie opgenomen van uw woonland, een medisch onderzoek blad waarin staat dat je niet eendrager van besmettelijke ziekten, en twee extra pasfoto's.Deze documenten moeten worden ingediend, samen met de aanvullende documentatie die u nodig heeft, afhankelijk van wat immigrant visum je solliciteert.Alle visa zijn onderworpen aan een $ 200 vergoeding.

Gepensioneerde

  • Visa 10-I is beschikbaar voor degenen die uit een pe

    nsioenplan ontvangt een pensioen in hun eigen land.Zij zullen moeten bewijzen aan de Ecuadoraanse regering die zij ontvangt dit geld te bieden en ze in staat om zichzelf te onderhouden in Ecuador zal zijn.De immigrant visum aanvrager moet bewijzen dat ze zullen worden ontvangen ten minste $ 800 per maand.Meer geld nodig zal zijn als ze immigreren met personen ten laste.

Real Estate and Investment

  • Visa 10-II is beschikbaar voor vastgoedbeleggers in Ecuador.Personen die willen emigreren op deze gronden moet de huidige papieren voorwaarde te stellen dat het onroerend goed behoort tot hen en dat er geen pandrechten geplaatst op de vastgoedmarkt.Ze moeten ook in staat zijn om een ​​kopie van de akte van het huis zien.

    Visa 10-III is beschikbaar voor mensen die investeringen houden in Ecuador in andere dan vastgoed gebieden.Er zijn verschillende manieren om aan de eisen te voldoen om dit visum te verkrijgen, maar in principe moet u documentatie die bewijst dat je hoeft te houden investeringen in het land van Ecuador dienen.De minimale investering in aanmerking te komen voor dit visum is $ 30.000.

Werknemers

  • Bepaalde medewerkers komen in aanmerking om te emigreren naar Ecuador.Deze medewerkers kunnen in de 10-IV of de 10-V-categorie voor werkgevers vallen.Beide categorieën zijn verplicht om documentatie van hun werkgevers waarin hun noodzaak om het werk dat zij verrichten verkrijgen.Aanvullende documentatie zal moeten direct worden ingediend vanaf de werkgever aan de Ecuadoriaanse immigratiediensten.

Familie

  • Als je afhankelijk bent van een familielid in Ecuador bent, kunt u in aanmerking komen voor de immigratie visa 10-VI.U moet afhankelijk van een bloed-gerelateerde familielid, en de relatieve moeten kunnen aantonen dat ze uw verblijf in Ecuador kan ondersteunen.U moet documentatie waaruit blijkt dat de financiële stabiliteit van het familielid en bewijst het bloed opzichte van het familielid te vestigen.

637
0
0
Immigration Law