Redenen waarom een verloofde visum is geweigerd

Immigranten die van plan om te trouwen met de Amerikaanse burger moet een K - 1 visum in te dienen . de verenigde staten van amerika afbeelding door Vladislav Gajic uit Fotolia.com

liefde kan veroveren allemaal maar een verloofde visum kan nog steeds worden door de Amerikaanse ambassade voor een aantal redenen geweigerd.Alle immigranten die van plan zijn om een ​​Amerikaanse burger te trouwen moet een aanvraag indienen en worden goedgekeurd voor een K-1 visum voor het invoeren van de Verenigde Staten.Hoewel het proces langzaam kan zijn, de meeste K-1's krijgen goedgekeurd.Echter, zich bewust zijn van de mogelijke oorzaken voor een verloofde visum ontkenning.Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Gebrek aan vereiste documentatie

  • het niet verstrekken van vereiste documentatie is één van de meest voorkomende redenen voor een ontkenning.Vereiste documenten, zoals een geldig paspoort, geboorteakte, politie records van het land van verblijf van de aanvrager, twee 2x2 foto's, en een medisch onderzoek attest van een dokter.Als je niet alle van de in de aanvraag van artikelen, zult u worden gewei

    gerd.Als je een item, omdat het verloren is gegaan of niet beschikbaar is niet kunnen leveren, raadpleeg dan de ambassade over de juiste manier van handelen voor het indienen van de aanvraag.U kunt ook een immigratie-advocaat die kan helpen u door de bureaucratie in te huren.

onvoldoende bewijs relatie

  • Veel immigranten hebben geprobeerd om een ​​groene kaart te beveiligen door middel van een schijnhuwelijk.Om deze reden zal de ambassade een interview met de aanvrager uit te voeren voordat zij in de VS om te bevestigen een echte relatie bestaat met de Amerikaanse burger sponsor.Bewijsmateriaal zoals foto's, de gezamenlijke bankrekening verklaringen, en persoonlijke correspondentie moet worden verstrekt tijdens het interview om te bewijzen dat de relatie geldig is.Een beëdigde verklaring van de steun van de sponsor dat de financiële steun van de aanvrager belooft, zodat hij of zij niet zal worden een afdeling van de staat zal ook helpen.In aanmerking te komen voor de K-1 vraagt ​​de aanvrager moet fysiek contact met de sponsor in de afgelopen 24 maanden hebben gehad.Hoewel uitzonderingen kunnen worden gemaakt op deze regel, zoals voor vluchtelingen leven in een oorlogsgebied, raadpleeg de ambassade en een advocaat voor de beste cursus van actie voor het indienen van de K-1.

Andere onverenigbaarheden

  • Indien de aanvrager de VS illegaal is binnengekomen, overstayed een eerdere visum, of voorzien van valse documenten in een visumaanvraag, zal de K-1 automatisch worden geweigerd.Andere voorwaarden voor de onverkiesbaarheid onder meer een veroordeling wegens drugshandel in het land van herkomst van de aanvrager, een besmettelijke ziekte die een groot gevaar vormt voor het publiek, of een eerdere deportatie uit de VS Uiteraard vermoedelijke terroristen of iedereen die een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid vormt ookkomen niet in aanmerking.In sommige gevallen kan de aanvrager een aanvraag in bij de onverkiesbaarheid afzien indienen.Raadpleeg de ambassade Consulaire Officier van de vraag of er een vrijstelling voor het niet in aanmerking komen, alsmede de details van de kwijtschelding proces.

Resources

  • Amerikaanse ambassade - Filippijnen: Visum
470
0
1
Immigration Law