Green Card Sponsor Eisen

Immigranten moeten een sponsor om te wonen en werken in de Verenigde Staten . image kantoormedewerkers door Tracy Martinez uit Fotolia.com

Amerikaanse burgers of permanente bewoners die willen immigranten naar de Verenigde Staten te brengen om te wonen of werken moet invullen verschillende vormen zodat de immigrant kan krijgen zijnGroene kaart.De belangrijkste vorm, I-864, geeft de bereidheid van de sponsor om de immigrant te ondersteunen als hij geen publieke middelen kunnen gebruiken om zichzelf te ondersteunen.De meeste immigranten die naar de Verenigde Staten komen worden gesponsord door familieleden al hier of door potentiële werkgevers.

Sponsoring van familieleden

  • Familieleden vallen in verschillende classificaties, afhankelijk van hun relatie met de sponsor.Maar welke groep de immigrant valt in, de sponsor moet nog formulier I-130 bij het Amerikaanse ministerie van Citizenship and Immigration Services.Het formulier, dat beschikbaar is online, vraagt ​​om persoonlijke informatie over de opdrachtgever en de begunstigde.

    De sponsor moet dit formulier voor elk

    e relatieve ze probeert te krijgen in de Verenigde Staten af ​​te ronden.Ze moet ook een aparte vergoeding betalen voor elk familielid.Daarnaast moet zij een formulier I-864, die een verklaring van ondersteuning van de immigrant (s) te voltooien.

    Een sponsor moet minstens 18 jaar oud en een inwoner van de Verenigde Staten of haar bezittingen.

Sponsoring werknemers

  • Werkgevers die willen immigranten in de Verenigde Staten te brengen om te werken als hun werknemers ook moet invullen van formulieren I-130 en I-864.Bovendien moet de werkgever toestemming krijgen van het Amerikaanse ministerie van Arbeid aan de immigrant te brengen om te werken in de Verenigde Staten.Na deze toestemming is ontvangen, moet de werkgever bestand Form I-140, die vraagt ​​om informatie over de werkgever en de immigrant als echtgenoot en de kinderen van de immigrant.Het formulier vraagt ​​ook om informatie over het werk van de immigranten zullen optreden.

Form I-864

  • Zowel sponsoring familieleden en werkgevers moeten invullen formulier I-864 waarin wordt gevraagd om gedetailleerde informatie over de financiële situatie van de sponsor als bewijs van de sponsor heeft de financiële middelen om de immigranten te ondersteunen.

    De vorm, online beschikbaar, bestaat uit 19 pagina's met instructies samen met het aanvraagformulier.In aanvulling op het aanvraagformulier, moeten sponsors bewijs van de werkgelegenheid en zelfstandig ondernemerschap en een kopie van hun laatste federale inkomstenbelasting te bieden.

    Alle sponsors moeten bewijzen dat ze de middelen hebben om de immigranten te ondersteunen.Indien de aanvraag voor een familielid, moet de opdrachtgever laten zien dat hij kan de immigrant ondersteunen, evenals zijn eigen familie, met een minimum van 125 procent van het federale niveau armoede.Als een actieve dienst militaire persoon wil brengen in een buitenlandse partner, hoeft hij alleen maar te laten zien ondersteuning op 100 procent van het federale niveau armoede.

    Familieleden wonen op hetzelfde adres kunnen bundelen als de inkomensgrens is een probleem.Alle sponsors, zelfs werkgevers moet invullen formulier I-864 voor elke persoon die zij brengen naar de Verenigde Staten.

Lengte van sponsoring

  • Sponsoring van een immigrant eindigt wanneer de immigrant wordt een Amerikaanse burger, de sponsor of de immigrant sterft, de immigrant werkt hier al 10 jaar, of de immigrant moves uit de Verenigde Staten.Een echtscheiding is niet de sponsoring echtgenoot van deze taken ontslaat.

Resources

  • Amerikaanse Department of Homeland Security
429
0
1
Immigration Law