De gemakkelijke manier om een Amerikaans visum te krijgen

Een visum voor de VS is niet makkelijk te krijgen en zal een gesprek nodig . Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Als je een vreemdeling die wil naar de Verenigde Staten voor een langere periode in te voeren, moet u een aanvraag voor een bezoeker visum.Een visum kan worden verkregen voor het werk, toerisme of medische redenen.Als je op zakenreis bent, een aanvraag voor een B-1 zakelijke bezoeker visum.Als u op reis voor het plezier of om medische redenen, een aanvraag voor een B-2 bezoeker visum.Vanwege strengere beveiliging en controle over wie is het invoeren van de Verenigde Staten, is er geen eenvoudige manier om een ​​visum voor de VS, behalve de standaard procedures die door de US State Department geschetst volgen krijgen.

wat je

  • Geldig paspoort
  • Form DS-160
  • 2-bij-2 foto van de aanvrager
  • Need
    Aanvraagrechten
  • Wederkerigheid vergoeding (verschilt per land)
  • Bewijsstukken

instructies

  1. Bel de Amerikaanse ambassade of het consulaat, dat bevoegd is voor de plaats waar de thuisbasis van een permanente verblijfsvergunnin

    gom uw afspraak voor een interview te maken.Iedereen leeftijden 14-79 moet worden geïnterviewd in het kader van het visa-aanvraagprocedure.Neem contact op met uw lokale Amerikaanse ambassade voor de vormen en de specifieke procedures voor het plannen van uw interview.

  2. Verzamel papieren en documenten die nodig zijn voor het interview.Vul Form DS-160 en breng een paspoort dat geldig is voor ten minste zes maanden na uw bezoek.Je hebt ook een 2-bij-2 foto leveren (zie bronnen voor meer foto-eisen).Aan het interview een digitale scan van uw vingerafdruk worden genomen.

  3. Betaal de administratiekosten voor de visumaanvraag.Op uw interview moet u een ontvangstbewijs te bewijzen dat je de vergoeding betaald te tonen.

  4. Betaal de visa-afgifte vergoeding, ook wel een wederkerigheid vergoeding.Het bedrag van de vergoeding verschilt per land (zie bronnen voor specifieke kosten bedragen).

  5. Staat uw reden voor de reis en de verlengde visum, zoals een zakenreis, toerisme of medische redenen.Het bewijs leveren dat u financieel kunnen ondersteunen uw verblijf, hetzij door uw eigen middelen, zoals een bankrekening, of door middel van een sponsor die u financieel zal ondersteunen.Als u op reis om medische redenen, presenteren een brief van uw arts uit te leggen uw conditie en waarom behandeling in de Verenigde Staten nodig is.Ook het verkrijgen van een brief van de Amerikaanse arts die heeft ingestemd om u te behandelen;Deze brief moet de verwachte duur van het verblijf en de kosten van de behandeling te vermelden.

  6. Woon de hoorzitting over uw visumaanvraag.Uitleggen aan de rechter waarom je het aanvragen van een visum.Bewijs dat je alleen een bezoek aan de Verenigde Staten en niet van plan om te emigreren.Het Amerikaanse ministerie raadt presenteren u een retourticket naar uw eigen land als onderdeel van dit bewijs.

Resources

  • US Department of State: Foto Eisen
  • US Department of State: Visa Wederkerigheid Tables
832
0
1
Immigration Law