Fiji Immigratie Eisen

Immigranten naar Fiji moeten voldoen aan een aantal eisen voordat zij in aanmerking komen om het land in te voeren . het paspoort goedkeuring door timur1970 uit Fotolia.com

Fiji is een eiland in de Stille Oceaan.Dit prachtige land is gevuld met een unieke inheemse cultuur en een goed volgehouden dieren die het grootste deel van het land bedekt.Veel mensen reizen naar Fiji een jaar om deze elementen van Fiji ervaren.Het biedt verschillende visa voor mensen die willen tijdelijk of permanent immigreren naar Fiji.Potentiële immigranten moet een aantal stappen te voltooien en het dossier van de juiste papieren voordat ze worden toegestaan ​​om het land binnen te komen.

Paspoort en Passport Foto

  • Voor alle visumaanvragen, zal de potentiële immigrant worden verplicht om een ​​geldig nationaal paspoort hebben voordat hij zal worden toegestaan ​​om het land binnen te komen.Het paspoort moet minstens twee lege pagina's in deze (voor de juiste visa certificering zegels en stickers) te hebben en een geldigheidsduur van ten minste zes maanden na de voorgenomen datum van vertrek uit Fiji.Drie extra pasfoto's zullen o

    ok met het visum aanvraagformulier worden ingediend.De extra pasfoto's wordt gebruikt voor identificatiedoeleinden tijdens de aanvraagprocedure.Een van de extra pasfoto's moeten worden notariële.

politierapport

  • Alle visumaanvragen zullen eisen dat de potentiële immigranten leveren een politierapport dat je criminele geschiedenis verklaart.Het proces-verbaal moet worden ingevuld op een door de regering van Fiji geleverde vorm.De politie rapport kan online worden gedownload van de Fiji ambassade website.

Visa Application en tarieven

  • Alle potentiële immigranten moet de juiste visum aanvraagformulier invullen.Het visum aanvraagformulieren zijn te vinden op de website van de regering van Fiji.Bij het indienen van de visumaanvraag, zal u gevraagd worden om de juiste te betalen.De kosten kunnen niet worden vergoed, ook wanneer de visumaanvraag wordt geweigerd.

Financial Stability

  • Voor alle immigranten die naar Fiji, moeten ze een brief waarin staat dat ze genoeg geld om zichzelf te onderhouden als in Fiji zal hebben te bieden.Dit kan worden bewezen door middel van een reeks van bankafschriften of een verklaring van steun van vrienden of familie.

Werkvergunningen

  • Werk en studie visa zijn ook erg populair voor mensen die willen emigreren naar Fiji.Aanvragers van een studie visum zal moeten zij aantonen dat zij zijn toegelaten tot een lokale school.Als ze van plan zijn op het aanvragen van een werkvisum, moeten ze in staat zijn om een ​​bewijs te tonen dat ze een baan voor het invoeren van het land hebben verkregen.Zodra het werk visum wordt verleend, zullen zij in staat zijn om alleen te werken voor die werkgever, terwijl in Fiji.Zij moeten ook voldoende middelen veilig voor aankomst in Fiji dat terzijde uitsluitend wordt ingesteld voor een retourticket.

Burgerschap

  • te emigreren naar Fiji permanent en word een burger, een persoon moet hebben geleefd in Fiji in de afgelopen vijf tot 10 jaar voordat ze in aanmerking komen voor toepassing.Elke persoon die aan deze criteria in aanmerking te passen voor staatsburgerschap door naturalisatie.

Resources

  • Republiek Fiji;Ambassade van Fiji: Aanvraag van een Visitor Visum voor Fiji
  • Republiek Fiji;Ambassade van Fiji: Aanvraag van een Visitor Visum voor Fiji
773
0
1
Immigration Law