Immigratie Inkomen Eisen

Om de toepassing van een familie-gebaseerde immigranten sponsoren voor residency, een eis omvat waaruit blijkt dat uw inkomen aan een minimumniveau.De US Citizenship and Immigration Services (USCIS) handhaaft de eis om ervoor te zorgen dat de immigranten niet zal zijn openbare lasten en zoek hulp van de Amerikaanse federale overheid.Als u de verzoeker en niet voldoen aan de minimale vereisten, moet u een co-sponsor te zoeken.

Basics

  • USCIS publiceert Form I-864, die bekend staat als een Affidavit of Support.Samen met de I-864, moeten de indieners het bewijs te sturen van de juridische status, zoals een kopie van uw paspoort van de VS, de lange vorm geboorteakte (in plaats van een korte-vorm geboorteakte, waarin de naam van het ziekenhuis of de naam van de arts uitgesloten).Ook USCIS vereist bewijs van de huidige werkgelegenheid, zoals een salaris stomp en een volledige kopie van de meest recente federale inkomstenbelasting.

Inkomen Eisen

  • Indieners moeten ten minste 125 procent te verdiene

    n van de meest recente federale armoede richtlijnen.Je moet je grootte van het huishouden te overwegen.Bijvoorbeeld, voor twee personen, moet de verzoeker verdienen meer dan $ 18.213.U moet de begunstigde in de grootte van het huishouden behoren.Bijvoorbeeld, een man dat verzoekschriften voor zijn vrouw zorgt voor een grootte van twee, die de man heeft geen kinderen, geen personen ten laste en is niet anders gesponsord iedereen.

Co-sponsors

  • Als de man die een verzoekschrift voor zijn vrouw verdient $ 12.000, dan moet hij een substituut of co-sponsor van petitie te helpen voor zijn vrouw te vinden.De co-sponsor moet ten minste 125 procent van de federale armoede richtlijnen verdienen.Bovendien moet de co-sponsor te beseffen dat door akkoord te helpen sponsoren de vrouw van zijn vriend, zal hij het aangaan van een juridisch bindend contract.

Uitzonderingen

  • Vrijstellingen bestaan ​​om de inkomsten eisen te omzeilen.Bijvoorbeeld, als je hebt verdiend 40/4 via de Sociale Zekerheid, dan kunt u indienen van een formulier I-864W.Veertig kwartalen betekent dat u werkte gedurende minstens 10 jaar (er zijn 4/4 in 1 jaar) en overtrof minimum verdienen niveau van de sociale zekerheid, die elk jaar varieert.Onder Consulaire Processing, zullen sommige Amerikaanse consulaten of ambassades niet akkoord met de I-864W.

Tips

  • Als u geen kopie van uw meest recente federale aangifte vinden, contact opnemen met de IRS voor een transcript.De meeste indieners hoeft alleen de meest recente kopie.Om de I-864 te voltooien, maar u informatie van uw federale fiscale aangiften voor de afgelopen 3 jaar nodig.

277
0
0
Immigration Law