Verenigde Staten Green Card Eisen

Alleen degenen die emigreren via familie , vast werk , huwelijk , als vluchteling of als een loterij winnaar zijn gekwalificeerd voor groene kaarten . standbeeldvrijheid afbeelding door Pix van Marti uit Fotolia.com

Een groene kaart, officieel bekend als een Permanent Resident Card van, duidt juridische status van een vreemdeling als een permanente verblijfsvergunning in de Verenigde Staten.Zeer selecte eisen bestaan ​​voor een groene kaart te verkrijgen;niet zomaar een visum voor de Verenigde Staten kan resulteren in een groene kaart.Nadat iemand een groene kaart krijgt, aan de eisen voor het behouden van de kaart zijn bijna net zo zwaar als die voor het verkrijgen van het.

Het verkrijgen van een Green Card

  • Om een ​​groene kaart te krijgen, moet je eerst een immigrant visum.Terwijl er tientallen variant visa types waarmee de houder om de Verenigde Staten binnen te komen, maar weinig kan leiden tot een permanente verblijfsvergunning, die een groene kaart betekent.De enige soorten visa die kunnen "veranderen in" een groene kaart permanent werk visa, huwelijk of verloofde (e) visa, familie visa (familielid van een burger van de VS), vluc

    hteling of asylee visa of immigratie door middel van het winnen van de diversiteit loterij.Niet-burgers moeten aanvragen en verkrijgen van deze visa, terwijl buiten de Verenigde Staten.De aanvraagprocedure voor deze visa is uitgebreider dan een bezoeker (toeristen) visum en vereist een verbeterde onderzoek door de Verenigde Staten Citizenship and Immigration Services (USCIS).Nadat de aanvrager een visum, moet hij het formulier I-485 file "aanvraag tot inschrijving permanente verblijfsvergunning" met de USCIS om een ​​groene kaart te krijgen.

onderhouden van een Green Card

  • Zodra een niet-Amerikaanse burger krijgt een groene kaart, ze moet veel regels en voorschriften volgen om te verblijven in de status.Deze regeling is in het bijzonder betrekking hebben op het onderwerp van ingezetenschap;green card houders zijn ingezetenen van de Verenigde Staten en daarom moet een permanente verblijfsvergunning te behouden en te verblijven in de Verenigde Staten voor het grootste deel van hun tijd.Een groene kaart houder die afwezig is uit de VS voor een periode van één jaar of meer op een moment wordt beschouwd als hun woonplaats te hebben verlaten en zal worden ontdaan van hun groene kaart.Als lange periodes van afwezigheid noodzakelijk zijn, dan moet de groene kaarthouder een terugkeer vergunning (Form I-131 "Application for Travel Document") van de USCIS te krijgen voor het verlaten van het land.Reentry vergunningen toestaan ​​groene kaart houders afwezig uit het land voor een tot twee jaar zonder verlies van hun status.Veel immigratie advocaten raden verkrijgen reentry vergunningen voor internationale reizen die zes maanden of langer duurt om elk vermoeden van de USCIS te voorkomen.

    Samen met behoud van woonplaats, moet groen kaarthouders in volledige overeenstemming met alle staats- en federale wetten of risico vallen en deportatie leven.Het plegen van een misdaad, zelfs een misdrijf strafbaar feit, kan resulteren in een immigratie dagvaardingen en mogelijke deportatie.Verordening geen groene kaart houders bieden een tweede kans.

    Onderhoud eisen voor alle groene kaart houders omvat het vernieuwen van de kaart om de 10 jaar door het indienen van Form I-90 "Toepassing op Vervang de duurzame verblijfskaart" met de USCIS en het informeren van de USCIS telkens als u uw vaste adres (verplaatsen) te wijzigen door het indienen van FormAR-11 "van de adreswijziging."

Verwijdering van voorwaarden

  • Samen met een groene kaart door middel van gedrag handhaven, zijn er procedurele onderhoud eisen dat alle groene kaart houders moeten volgen.Voorwaardelijke groene kaarten, alleen toegekend aan diegenen die residency verdiend door middel van een huwelijk met een Amerikaanse burger, moeten de voorwaarden verwijderd voordat de twee jaar verlopen optreedt.Het verwijderen van omstandigheden vereist de gezamenlijke (man en vrouw) indienen van Form I-751 "Toepassing op Voorwaarden van Residence verwijderen" met de USCIS.

Resources

  • USCIS: Formulieren
70
0
1
Immigration Law