Hoe kan ik een burger van de Verenigde Staten van Amerika Word

Becoming een Amerikaanse burger is een leven droom voor veel mensen.Als je niet geboren in de Verenigde Staten en de wens om een ​​Amerikaanse burger te worden, moet u papierwerk bestand met de Verenigde Staten Burgerschap en Immigratie Dienst.Dit artikel zal uitleggen aan de eisen en het proces.

wat je nodig hebt

  • Kopie van uw Permanent Resident Card ("green card")
  • 2 pasfoto's van jezelf
  • Een cheque voor degepaste CIS indieningstaks
  • een ingevuld formulier N-400.
  • om te studeren voor de test die bij je gesprek zal worden gegeven.
  • Als u een strafblad of een lange afwezigheid uit de VS, dan moet je een advocaat te raadplegen alvorens.

instructies

  1. Controleer of u voldoet aan de eisen om een ​​Amerikaanse burger te worden.U moet een wettige permanente ingezetene (een "green card") voordat u in aanmerking voor burgerschap.U moet uw groene kaart hebben gehad voor 5 jaar (of 3 jaar als je getrouwd bent met een Amerikaanse burger) en je moet fysiek aanwezig zijn in

    de VS voor ten minste de helft van die jaren zijn geweest.Bovendien moet u zijn van "goede morele karakter."Als je ooit gelogen om de Amerikaanse overheid of als je een strafblad, een ontmoeting met een advocaat voor het aanbrengen.Je moet ook kennis van het Engels taal, de Amerikaanse geschiedenis en de overheid aan te tonen.

  2. Compleet Form N-400.Het formulier is te vinden op de Amerikaanse CIS website.Mail in het ingevulde aanvraagformulier samen met een kopie van uw groene kaart, een cheque voor de juiste indieningstaks, en twee pasfoto's van jezelf.

  3. Studie voor de test.U zal worden getest op de beginselen van het lezen, schrijven en spreken in het Engels.Moet je een eenvoudige zin te schrijven, zoals "Vandaag is een mooie dag."Je zal ook worden getest op de Amerikaanse geschiedenis en de overheid.Er zijn 100 mogelijke vragen en u wordt gevraagd een willekeurig 10 van die vragen.U moet krijgen ten minste 6 correct.Woon je gesprek en de eed ceremonie!

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Uw aanvraag kan worden afgewezen als niet gevuld-out volledig.
  • Stuur uw aanvraag door gecertificeerde mail.
  • Bewaar een kopie van uw aanvraag en het bewijs van verzending.
  • Neem uw groene kaart, paspoort, rijbewijs, en de sociale zekerheid kaart naar uw interview.
  • Als u ooit gearresteerd, moet u een immigratie-advocaat te zien voor het aanbrengen.Personen die strafblad mag niet alleen worden geweigerd staatsburgerschap, maar kan ook het risico lopen hun groene kaart als ze van toepassing zijn voor het staatsburgerschap en worden gevonden "verwijderbare."
  • Als u een negatieve immigratie geschiedenis - zoals te hebben gelogen om een ​​ambtenaar van de immigratiedienst - zie een immigratie-advocaat voor het indienen.
548
0
0
Immigration Law