Hoe maak je een studentenvisum Converteren naar een Permanent Resident Visa in Canada

Hoe maak je een studentenvisum Converteren naar een Permanent Resident Visa in Canada Hemera Technologieën / PhotoObjects.net / Getty Images

Canadese permanente verblijfsvergunning kan een persoon om vele voordelen die Canadese burgers genieten van te genieten.Een vreemdeling op een studentenvisum in Canada kan gelden voor een permanente verblijfsvergunning te worden door het indienen van een aanvraag met Citizenship and Immigration Canada (CIC) na afstuderen aan een Canadese school.Een Canadese permanente verblijfsvergunning worden, CIC stelt dat een student bedreven in het Engels of het Frans moet zijn en "de kwalificatie werkervaring." Toch, CIC blijkt dat het makkelijker voor buitenlandse afgestudeerden van de Canadese scholen om Canadese permanente bewoners worden omdat ze "bekendmet de Canadese maatschappij en kan bijdragen aan de Canadese economie. Experience Class ""

instructies

  1. Bezoek CIC's homepage een aanvraag pakket voor een permanente verblijfsvergunning in het kader van het downloaden ". Om dit pakket hieronder downloaden, zie Bronnen.

    Buitenlandse afgestu

    deerden van de Canadese scholen die nog steeds onder een studentenvisum, maar enige werkervaring in Canada kunnen toepassen op hun studentenvisum te zetten in een permanente verblijfsvergunning visum onder de "Experience Class."

  2. Download en print elk van hebben gehadde vormen onder de Experience Class Verblijfsvergunningen applicatie pakket, met inbegrip van de instructies gids.Zorg ervoor dat u te lezen en volg de instructies aandachtig.

  3. Vul alle formulieren, zoals formulieren IMM 0008, Aanvraag voor permanent verblijf in Canada;IMM 0008 SCHEMA 1, Achtergrond / verklaring;IMM 0008, bijlage 8: economische klassen - Canadian Experience Class;en IMM 5406, Extra Familie informatie.Zorg ervoor dat de informatie die u verstrekt waar en juist is.

  4. Schrijf een cheque, doe een bankcheque of krijgen een postwissel te betalen aan "Canadese consulaat-generaal." Vanaf 2009, de permanente verblijfsvergunning leges voor een van de belangrijkste kandidaat is CAD $ 550.Als u een aanvraag met personen ten laste, zie het gedeelte Bronnen voor gedetailleerde informatie over de betrokken vergoedingen.

  5. Mail uw ingevulde aanvraagformulier, met alle ingevulde formulieren en de kosten van de aanvraag, naar het volgende adres:

    Canadese consulaat-generaal
    Immigratie Regionaal Programma Centrum
    1 HSBC Center, Suite 3000
    Buffalo, NY 14203-2884

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Sinds de 'Experience Class "is een van de gemakkelijkste immigratie klassen die een buitenlands diploma in Canada kan gebruiken bij het aanvragen van de Canadese permanente verblijfsvergunning, is het sterk aanbevolen dat je zo veel werkervaring mogelijk tijdens de studiein Canada.In feite, volgens CIC, moet je op zijn minst "een jaar van geschoolde, professionele of technische werkervaring." Hebben
  • Daarom kan u wilt toepassen voor de verschillende stages, terwijl op de universiteit als ontvangen tijdens stages ervaring kwalificeert u te passen voor de Canadese permanente verblijfsvergunning onder de "Experience Class" na afstuderen aan de universiteit.Zorg ervoor dat u ten minste één jaar van gedocumenteerde stage-ervaring hebben alvorens je studentenvisum schakelen naar een permanente verblijfsvergunning visum.Richtlijnen
  • Per CIC, toen mailing uw aanvraag CIC, moet u "Koop een 24 x 32 cm prepaid National Xpresspost VS envelop bij elke Canada bericht verkooppunt."Zorg ervoor dat u deze instructie te volgen om te voorkomen dat uw aanvraag van wordt afgewezen.
  • Om uw studentenvisum overschakelen naar een permanente verblijfsvergunning visum, zorg ervoor dat u voldoet aan de "Experience Class" eisen;Zie het gedeelte Bronnen voor deze eisen.Gelden niet voor toepassing op uw visum te schakelen als u niet aan deze eisen voldoen als uw aanvraag wordt afgewezen.

Resources

  • CIC: Canadian Experience Class Verblijfsvergunningen Application Package
  • CIC: Canadese Experian Klasse Verblijfsvergunningen Application Fees
  • CIC: Canadese Experian Klasse Minimale vereisten
314
0
1
Immigration Law