Hoe je een F - 4 visum voor Korea verkrijgen

Visiting Korea image korea door Andrea De Benedittis uit Fotolia.com

Een F-4 visum is een bijzondere immigratiestatus afgegeven aan een genaturaliseerde Koreaans-Amerikaanse en een van zijn of haar directe familieleden en nakomelingen.Een F-4 visum-status biedt unieke privileges niet typisch aangeboden onder andere categorie├źn visum.Sommige van deze omvatten de mogelijkheid om op grote schaal te werken in Zuid-Korea voor twee jaar met weinig of geen beperking en de mogelijkheid van verlenging van een F-4 visum-status bij een plaatselijke immigratiedienst.Als u een Koreaans-Amerikaanse, moet u eerst een Koreaanse rapport nationaliteit verzaking op een Koreaanse ambassade of consulaat of met de Koreaanse ministerie van Justitie bestand voor het aanvragen van een F-4 visum.

instructies

  1. Download een visumaanvraagformulier van de Ambassade van de Republiek Korea in Washington, DC homepage (zie bronnen).

  2. Druk de applicatie en vervolgens vult u het formulier met de hand, zorg ervoor dat elke vraag zo goed

    mogelijk te beantwoorden.

  3. Heeft u een kleur 2 "x 2" pasfoto's van u.

  4. Plak je pasfoto naar uw ingevulde aanvraagformulier.

  5. Zorg voor een postwissel die de administratiekosten van uw visum.Het geld moet worden betaald om "de Koreaanse consulaat-generaal."Met ingang van april 2010, deze vergoeding is $ 45.

  6. Verzamel bewijsstukken voor uw visumaanvraag.Als je geboren in Korea, dit omvat gedocumenteerd bewijs van een voorafgaande Koreaanse burgerschap, zoals uw Koreaanse stamboom register, of een Koreaanse geboorteakte, een gecertificeerd document waarin de verwijdering van een gezin register en documentatie waaruit blijkt een bewijs van de Koreaanse nationaliteit of staatsburgerschap afstand.

    Als u de directe familielid / afstammeling van een Koreaanse burger, moet u gedocumenteerd bewijs van uw ouders (of familielid) voorafgaand Koreaanse nationaliteit, het bewijs van een familiale relatie, zoals een geboorteakte en documenten waaruit blijkt de reden en in te dienentijde van de vaststelling van een vreemde nationaliteit van uw familielid.

  7. Dien uw aanvraag en de bewijsstukken, met inbegrip van uw geldig paspoort, via aangetekende post aan de Koreaanse Consulaat / Ambassade die bevoegd is over uw land van verblijf (zie bronnen).Een self-geadresseerde prepaid enveloppe moet uw aanvraag vergezellen.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • De Koreaanse ministerie van Justitie behoudt zich het recht voor om aanvullende documenten met betrekking tot uw Koreaanse nationaliteit of staatsburgerschap afstand doen voor de afgifte van een F-4 visum aan te vragen.

Resources

  • Ambassade van de Republiek Korea, Washington, DC: Visa Aanvraagformulier
  • Ambassade van de Republiek Korea, Washington, DC: Koreaanse ambassade / Consulaten
625
0
1
Immigration Law