Swiss Immigratie Eisen

Zwitserland heeft strenge immigratie -eisen . Zwitserse afbeelding van Tara uit Fotolia.com

U kunt emigreren naar Zwitserland om te werken op drie verschillende manieren: als werknemer voor minder dan een jaar, op jaarbasis of als een permanente verblijfsvergunning.Zwitserland heeft verschillende eisen voor personen in de EU / EVA (Europese Unie / Europese Vrijhandelsassociatie) en alle andere naties.Je moet je werk te verwerven voor het aanvragen van een visum, en je mag niet Zwitserland in te voeren om te zoeken naar een baan.U kunt een aanvraag voor Zwitserse staatsburgerschap na 12 jaar verblijf.

EU- of EVA-Werk Visum

  • Inwoners van de EU of de EVA kan gemakkelijker emigreren naar Zwitserland dan personen uit alle andere landen - die Zwitserland beschouwt als "derde landen" en omvat de Verenigde Staten.Instructies voor de visa voor inwoners van de EU / EVA bestaan ​​alleen in het Duits en French.You moet spreken een van deze talen aan te brengen, en zijn een juridische inwoner van een van de EU / EVA-landen.Bewoners

    Inwoners van de Europese Unie binnen te komen gemakkelijker . Europese Unie in te voeren gemakkelijker.

"derde staat" Work Visa

  • Als u een "derde staat" inwoner en wilt u een aanvraag voor een werkvisum, je toekomstige werkgever moet bewijzen aan de Zwitserse regering dat er geen kandidaat uit Zwitserland ofEU / EFTA-land heeft kwalificaties voldoende om de positie te vullen.U moet bewijzen aan de Zwitserse autoriteiten, dat u in aanmerking komt voor de functie, zowel in opleiding en ervaring.En je moet instemmen met een salaris gebruikelijk om de regio te accepteren.Ook volgens web instructies van de Zwitserse regering, "de aanvrager is ook nodig om bepaalde andere criteria voldoen, die zijn of haar professionele en sociale integratie op lange termijn zou vergemakkelijken. Deze omvatten professionele en sociale aanpassingsvermogen, de kennis van een taal (of talen) en leeftijd. "De aanvraagprocedure duurt acht tot 10 maanden.

Naturalisatiedienst

  • U kunt toepassen op de Zwitserse regering voor staatsburgerschap pas na 12 jaar legaal verblijf.Je moet bewijzen dat je hebt geïntegreerd in de samenleving, dat u bekend bent met de Zwitserse douane en wetten, die je zal voldoen aan de beginselen van de rechtsstaat en dat u een bedreiging voor de nationale veiligheid niet zullen vormen zijn.Maar volgens de naturalisatie instructies:. "Zwitserse staatsburgerschap wordt alleen overgenomen door aanvragers die, na het behalen van de federale naturalisatie vergunning, zijn ook genaturaliseerde door hun gemeenschappen en kantons In de regel is er geen wettelijk beschermd recht te worden genaturaliseerd door eengemeenschap en een kanton. "Kortom, je moet ook worden goedgekeurd door de staat en de gemeenschap waar je van plan bent om te leven, maar ze hebben geen specifieke eisen en kunnen hun beslissing uitsluitend baseren op adviezen.

Resources

  • Zwitserse Bundesamt für Migration: Cantonal Residence Eisen voor Regular Naturalisatie
360
0
2
Immigration Law