Amerikaanse Immigratie Wetten voor Canadezen

Canadese immigratie naar de Verenigde Staten o "image canada door Kathryn Palmer uit Fotolia.com

Omdat het een buurman kan zijn voordelen hebben. De Verenigde Staten zijn zeer gastvrij voor zijn noordelijke buren. Canadezen die willen emigreren naar de Verenigde Staten te vindenverschillende opties, waaronder enkele die vrij snel en eenvoudig. Met name de Canadese professionals hebben de neiging om welkome gasten en hebben meerdere kanalen voor hen beschikbaar. Sommige zijn zo eenvoudig als het brengen van een brief aan de grens.

TN-1 Visa

  • Met een TN-1 visum, een Canadees kan wonen en werken in de Verenigde Staten voor maximaal een jaar met de mogelijkheid om jaarlijks te vernieuwen. Veel Canadezen vernieuwen TN-1 visa voor vele jaren als een manier om te emigrerenzonder tussenkomst van meer langdurige, betrokken processen.

    Een Canadese burger kan gaan naar een VS-Canada grens checkpoint met een bewijs van burgerschap, zoals een paspoort.Hij zal ook een officiƫle brief van een legitieme Amerikaanse werkgever nodig heeft, met ver

    melding van de intentie van de werkgever om te huren, de functieomschrijving, de reden waarom de kandidaat in aanmerking komt, een korte beschrijving van de activiteiten van de werkgever, de zekerheid dat de kandidaat rechtstreeks door het bedrijf en het zal worden gebruiktbedoeld pay hij zal ontvangen.

    Daarnaast zal hij het bewijs van het onderwijs en de originele exemplaren van elke professionele licenties of kwalificaties nodig.De TN-1 visum kan dan worden verkregen uit een US Citizenship and Immigration Services (USCIS) officer bij de controlepost.A $ 50 kosten is vereist.

H1-B Visa

  • H1-B visa zodat de Canadezen om te wonen en werken in de Verenigde Staten voor maximaal drie jaar per uitgifte.Je kunt het een keer te vernieuwen, voor een totaal van zes jaar werk in aanmerking te komen.H1-B's zijn vaak de toegangspoort tot werkgelegenheid op basis van een permanente verblijfsvergunning, omdat op elk moment tijdens de periode van zes jaar, kan een werkgever een kandidaat voor de overgang naar een EB-3 permanent groene kaart te sponsoren.Deze overgang kan twee tot drie jaar duren en moet echt uiterlijk het vierde jaar van de H1-B visum worden gestart.

    in aanmerking te komen voor een H1-B, moet je een professional met een aanbod van een professionele baan van een Amerikaanse werkgever.De sponsoring werkgever moet USCIS petitie namens u en maken haar zaak waarom je vaardigheden en opleiding niet gemakkelijk verkrijgbaar in de Verenigde Staten.

    U moet het bewijs van het onderwijs en de professionele geloofsbrieven in overeenstemming met uw beroep en USCIS's vermelde specificaties zien.De totale kosten voor het visum is meestal tussen de $ 3.500 en $ 7.000.

Family-Based Petitie

  • Familie-gebaseerde immigratie petities, bekend als I-130 petities, zijn beschikbaar voor Canadezen die familie hebben die ofwel Amerikaanse burgers of permanente bewoners.Helaas, een permanente verblijfsvergunning door een familie petitie is een van de langzaamste immigratie processen.Bijvoorbeeld, in 2010 USCIS werd herzien Canadese familie-gebaseerde petities die voor tussen de vier en 10 jaar werden ingediend.

    USCIS prioriteit sommige relaties over anderen.Echtgenoten en kinderen van inwoners van de VS hebben de snelste verwerkingstijd.Broers en zussen hebben de laagste prioriteit.

    Succes in een I-130 petitie resulteert in een permanente verblijfsvergunning, of een zogenaamde groene kaart.Hoewel de kans gewoonlijk goed voor een Canadees de werkwijze traag en vervelend.

654
0
1
Immigration Law