Hoe kan ik naar Canada Van de Verenigde Staten?

Hoe kan ik naar Canada Van de Verenigde Staten? Stockbyte / Stockbyte / Getty Images

Elk jaar duizenden Amerikanen naar Canada voor het werk, persoonlijke en educatieve redenen.Volgens het Ministerie van Citizenship and Immigration Canada, 247.437 immigranten werd permanente inwoners van Canada in 2008, waarvan 11.216 waren afkomstig uit de Verenigde Staten.Canada verwelkomt immigranten zolang bepaalde eisen en procedures worden gevolgd.

Application te verplaatsen naar Canada

  • Verhuizen naar Canada uit de Verenigde Staten begint met het invullen van een applicatie met de federale ministerie van Citizenship and Immigration Canada.U moet aangeven waarom u wilt verplaatsen naar Canada.Tenzij je een vluchteling, zijn er zes categorieën om uit te kiezen, waaronder geschoolde arbeider klasse Immigratie, Business Class Immigratie, Provinciale Nominatie, Family Class Immigratie, Quebec geselecteerde immigratie en internationale adoptie.Voor informatie en kwalificaties op elke categorie en een applicatie downloaden van de officiële site van de

    Burgerschap en Immigratie van Canada op cic.gc.ca/english/index.asp.Nadat u uw aanvraag in te dienen, zodat 20 weken voor de verwerking.

Medisch Onderzoek

  • U moet een medisch onderzoek overgaan om te bepalen of je gezond bent en geen buitensporige lasten of eisen aan Canada's gezondheidszorg veroorzaken.Instructies over waar en hoe de medische examen zal worden verzonden nadat u uw aanvraag voor toestemming om te verhuizen naar Canada hebben ingediend.Als je eenmaal hebt geslaagd voor het medisch onderzoek en hebben door het proces goedgekeurd, bent u klaar om te verhuizen naar Canada.Bij aankomst, moet u een geldig paspoort, visum en Bevestiging van de permanente verblijfsvergunning bij je hebt.Je moet ook een lijst met persoonlijke items die u brengen in het land en het bewijs van fondsen die voldoende is voor de kosten van levensonderhoud zijn te hebben.

Burgerschap

  • Om als een permanente verblijfsvergunning te blijven, moet u in Canada woont gedurende ten minste twee jaar van de vijf jaar-periode.Na een ontmoeting met deze residency eisen, dan kunt u een aanvraag voor de Canadese staatsburgerschap.Om een ​​Canadees staatsburger te worden, zult u niet alleen nodig om het ingezetenschap eisen te voldoen, maar ook slagen voor een inburgeringsexamen en wonen een beëdigingsceremonie waarin u een eed van burgerschap te nemen.

835
0
1
Immigration Law