Hoe maak je een F1 Visa R1 wijzigen

Iedereen die naar de Verenigde Staten als een niet-immigrant moeten een visum aanvragen voordat ze worden toegelaten.Non-immigrant visa worden verleend voor een breed scala van redenen.De F-1 visum, bijvoorbeeld wordt toegekend aan studenten die studeren in de Verenigde Staten.Als uw reden voor de resterende in de Verenigde Staten verandert als je eenmaal in het land, moet u zich wenden tot uw visum status te wijzigen.Als u hebt ingevoerd op een F-1 visum en nu wenst te verblijven in de Verenigde Staten als een kerkelijk werker, bijvoorbeeld, moet u uw visum status te wijzigen om een ​​R-1 visum.

wat je nodig hebt

  • Form I-129

instructies

  1. Controleer of uw huidige F-1 visum is verlopen en dat uw I-94-kaartis nog steeds goed.De I-94 kaart is het record van uw aankomsttijd en geeft aan hoe lang je kan legaal in de Verenigde Staten blijven.

  2. Bevestig dat u geen van de voorwaarden van uw verblijf in de Verenigde Staten hebben geschonden en dat u niet zijn veroordeeld voor een misdaad die

    je zou voorkomen dat goedgekeurd voor de R-1 visum.

  3. vaststellen dat u in aanmerking komt voor de R-1 visum.Lees de checklist die de US Citizenship and Immigration Services 'Form I-129 begeleidt zorgvuldig.De religieuze organisatie waar u gaat werken moet een bewijs van zijn status als uw positie en compensatie, onder andere te bieden.

  4. Vraag dat uw werkgever - de religieuze organisatie - compleet USCIS formulier I-129.Een R-1 visum aanvraag moet worden ingediend door de religieuze organisatie - niet de werknemer.Zorg ervoor dat alle toepasselijke bewijsstukken worden bij de aanvraag.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Als de USCIS geen besluit heeft gemaakt op uw R-1 visumaanvraag tegen de tijd dat uw I-94 is verlopen, kunt u worden toegestaan ​​in het land te blijven totdat er een beslissing wordt genomen.Je bent echter niet toegestaan ​​om te gaan werken voor de religieuze organisatie of blijven enig ander werk, dat werd goedgekeurd door uw F-1 visum.
  • R-1 visa zijn een van de meest onderzocht categorieën als gevolg van misbruik in het verleden.Zorg ervoor dat alles is goed gedocumenteerd op de toepassing en alle aanvullende bewijzen zodra gevraagd door de USCIS.

Resources

  • USCIS: Form I-129
276
0
0
Immigration Law