Immigratie Eisen voor Jamaica

U moet hebben geleefd in Jamaica gedurende vijf jaar te worden gekwalificeerd voor naturalisatie . jamaïca vlag icoon.(met pad knippen) afbeelding van Andrey Zyk uit Fotolia.com

Jamaica, de bevolking ongeveer 2.847.232 ingang van juli 2010, is een eiland in de Caribische Zee ten zuiden van Cuba en ten westen van Haïti.Immigratiewet op het eiland wordt afgedwongen door de Jamaicaanse Dienst Vreemdelingenzaken, terwijl de arbeidskosten kwesties worden behandeld door het ministerie van Arbeid en Sociale Zekerheid.U moet contact opnemen met beide afdelingen om de juiste documentatie te verblijven in Jamaica voor de lange termijn te krijgen.

Visa Requirements

  • Jamaicaanse autoriteiten verdelen bezoekers in drie klassen voor immigratie doeleinden: degenen die geen visum, die nodig zijn om een ​​visum bij aankomst nodig hebben, en degenen die een visum vooraf moet krijgen om te reizen.Regelgeving variëren afhankelijk van de nationaliteit.Amerikaanse burgers hebben geen visum nodig voor een verblijf van maximaal zes maanden.Mensen die een visum voor de reis contact opnemen met de dichtstbijzij

    nde Jamaicaanse ambassade.

Werkvergunning

  • Buitenlanders willen worden gebruikt in Jamaica vereisen een werkvergunning.Toepassingen zijn via de werkgever, de aannemer te worden gemaakt aan het Ministerie van Arbeid en Sociale Zekerheid, of, in het geval van de beleggers, via de Jamaica Promotions Corporation.De werkvergunning kan de houder om te werken voor een bepaalde tijd.

Naturalisatiedienst

  • Een persoon die wenst te worden genaturaliseerd als een Jamaicaanse staatsburger moet hebben geleefd in Jamaica gedurende ten minste vijf jaar onmiddellijk voorafgaand aan de datum van aanvraag, financieel oplosmiddel, en van goede morele karakter.De aanvrager moet Naturalisatie Form N1 te vullen en te ondertekenen in aanwezigheid van iemand die bevoegd eden, zoals notaris of vrederechter beheren.Een aanvrager moet hebben vier referenties van Jamaicaanse burgers niet met inbegrip van familie, advocaten, ambtenaren, of een andere vertegenwoordiger van de aanvrager.De wet vereist ook dat een aanvrager aan te kondigen zijn voornemen om naturaliseren in een dagblad in twee advertenties ten minste twee weken uit elkaar.Deze advertenties moeten worden ingediend, samen met de aanvraag.Wanneer de applicatie is voltooid, moet het aan het ministerie van Nationale Veiligheid en Justitie worden verzonden samen met een geboorteakte, paspoort, werkvergunning, het bewijs van een gemeenschap de activiteiten van de aanvrager was betrokken bij twee pasfoto's van officieel gecertificeerd door een rechtervan de vrede, en naleving van de belastingwetgeving certificaat.De vergoeding voor naturalisatie is $ 10.000.

981
0
1
Immigration Law