Hoe kan ik een visum naar de Verenigde Staten uit Vietnam

Hebben een visum , zal reizen . het paspoort door yuriyklymenko uit Fotolia.com

De Verenigde Staten is een zeer populaire bestemming voor vreemdelingen.In 2009, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken afgegeven meer dan 40.000 niet-immigratie visa aan bezoekers uit Vietnam.De meest voorkomende vormen van visa afgegeven aan Vietnamese bezoekers zijn zakelijke visa B1, B2 toeristenvisa en F1 student visa.Om de VS op een tijdelijke basis voor werk, studie of plezier in te voeren, moeten buitenlandse bezoekers aanvragen en verkrijgen van een niet-immigratie visum.

wat je

  • Geldig paspoort
  • Digitale foto
  • Amerikaanse munt Need for aanvraagkosten
  • visumaanvraag
  • Bewijsstukken (zakelijk contract, cijferlijsten, diploma, etc.)

instructies

  1. bepalen welk type visum u nodig heeft, op basis van het doel van uw bezoek aan de Verenigde Staten.Lijsten van de verschillende soorten visa zijn beschikbaar op het State Department website.

  2. Presenteer uw paspoort en betaalt de kosten van de aanvraa

    g bij het Citibank kantoor in Hanoi en Ho Chi Minh City.De vergoeding is $ 131 in US dollars per 2 april 2010. De uren zijn 08:30-11:30 en 13:00-03:30 maandag tot vrijdag.

    Het adres in Hanoi is:
    17 Ngo Quyen St.
    Ground Floor

    Het adres in Ho Chi Minh City:
    Zon Wah Tower
    Ground Floor
    115 Nguyen Hue Street
    District 1

  3. Vul deDS-160 Nonimmigrant Visa Electronic Aanvraagformulier online, bij https://ceac.state.gov/genniv/.De DS-156 formulier is niet langer aanvaardbaar na 16 april 2010 een vierkant, kleur digitale foto, dat is tussen de 600 en 1200 pixels om uw aanvraag te begeleiden uploaden.

  4. Dien de DS-160 aanvraag elektronisch.

  5. Print de bevestigingspagina die aangeeft dat u het online DS-160 applicatie hebt voltooid.

  6. Plan uw visum interview op het consulaat.Het indienen van de DS-160 formulier online automatisch roosters voor een consulaat interview.

  7. Verzamel ondersteunende documentatie.Documentatie moet je banden met Vietnam en de reden van uw bezoek aan de VS bijvoorbeeld vertonen, een arbeidsovereenkomst of op zakenreis, of een universiteit acceptatie brief als een bezoek aan als student.

  8. Woon je interview op het consulaat.Breng uw bevestigingspagina, Citibank aanvraagkosten ontvangst, paspoort en eventuele ondersteunende documentatie die u hebt verzameld.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Breng minstens drie maanden voor de geplande vertrek.Huidige wachttijden voor visa interviews kan worden gevonden op het consulaat websites.
  • Als de interviewer goedkeurt uw visum aanvraag, zult u uw visum krijgt binnen 2-3 werkdagen.Als geweigerd, kunt u opnieuw toe te passen op een later tijdstip.
  • Als je solliciteert naar de Verenigde Staten te komen als student of ruil geleerde, is er een toeslag, een zogenaamde SEVIS vergoeding, die moet worden betaald.
  • Wees op tijd voor uw visum interview.

Resources

  • Consulaat-Generaal van de Verenigde Staten in Ho Chi Minh Stad
  • Ambassade van de Verenigde Staten Hanoi
913
0
1
Immigration Law