Hoe te reizen buiten de VS Met een Green Card

Image
Green card houders kunnen vrij buiten de VS te reizen voor een periode korter dan een jaar. Amerikaanse vlag door dwight9592 uit Fotolia.com

internationale reizen buiten de Verenigde Staten is net zo makkelijk voor een juridische permanente verblijfsvergunning als het is voor een Amerikaanse burger, zolang de reisperiode is minderdan één jaar.Green card houders zijn verplicht om hun groene kaarten bij het vertrek en het invoeren van het land, alsmede alle reentry vergunningen die van toepassing te laten zien.Groene kaarten ook fungeren als visa voor zowel Canada en Mexico, waardoor de toegang tot buitenlandse burgers die normaal nodig zou zijn om een ​​bezoeker visum.

instructies

  1. Houd uw paspoort en groene kaart met u te allen tijde, zowel bij vertrek de VS en opnieuw invoeren.Juridische permanente bewoners, die bekend staat als LPRS of groene kaart houders kunnen reizen in en uit de VS verleende ze een geldig paspoort.U moet uw geldige groene kaart te presenteren aan de douane-expediteur op opnieuw invoeren van het land;de groene kaart fungeert als uw visum.Als uw kaart

    is verlopen, wordt u toegang geweigerd.

  2. Solliciteer voor een terugkeer vergunning als u van plan bent te reizen buiten de VS voor meer dan een jaar.U moet een aanvraag voor een terugkeer vergunning door de Verenigde Staten Citizenship and Immigration Services, of je zal worden gevonden in verlaten van uw woning en uw groene kaart vervalt.Downloaden formulier I-131, Aanvraag voor reisdocument van de USCIS website en legt deze samen met de $ 360 kosten van de aanvraag aan de USCIS voordat je het land verlaten.(Het inschrijfgeld bedraagt ​​huidige vanaf 2010)

  3. Solliciteer voor een applicatie te verblijfsstatus als u van plan toe te passen voor de Amerikaanse staatsburgerschap te behouden.Als u van plan bent buiten de VS voor een jaar of meer te zijn en je verlangen om je drie of vijf jaar voortdurende verblijfsstatus voor naturalisatie doeleinden te behouden, moet je bestand N-470, Toepassing op Residence behouden voor naturalisatie doeleinden, gelijktijdig metI-131.N-470 kan alleen door mensen met een geldige reden voor een langere afwezigheid, worden ingediend, zoals een tijdelijke buitenlandse post met uw eigen of een overheid baan of een opdracht door middel van een religieuze organisatie.Download N-470 van de USCIS website en legt deze samen met de $ 330 kosten van de aanvraag gelijktijdig met I-131 en de kosten van de aanvraag aan de USCIS voordat je het land verlaten.

  4. reizen naar Canada en Mexico, zonder een visum te krijgen.Amerikaanse green card houders van nationaliteiten die nodig zijn om bezoeker visa te verkrijgen voor het invoeren van Canada of Mexico zijn vrijgesteld van de visumbeperkingen, zolang zij hun geldige Amerikaanse green card.Bijvoorbeeld, een Braziliaanse LPR in de Verenigde Staten niet nodig om een ​​visum naar Canada te voeren als toerist, ook al Brazilianen normaal nodig is om één te krijgen alvorens te betreden.

811
0
1
Immigration Law