Immigratie Sponsor Eisen

Ellis Island , waren vroege immigranten werden vrijgemaakt voor residency . Ellis Island in NYC door Diane Stamatelatos uit Fotolia.com

Elk jaar duizenden mensen wettelijk emigreren naar de Verenigde Staten om te werken of om met familieleden hier al gevestigd.Ongeacht de reden van uw komst naar Amerika, voorafgaand aan het indienen van de sponsoring eis, moet uw immigrant petitie en de daaropvolgende immigrant classificatie door de US Citizenship and Immigration Services worden aanvaard.Na de interviews en veiligheidscontroles zijn afgerond, US Citizenship and Immigration Services (USCIS) bepaalt of u in aanmerking voor toelating, en uw sponsor kan gaan.

Formulieren

  • Om een ​​immigrant moet je een Amerikaanse burger en een familielid van de persoon die u wilt sponsoren te sponsoren, moet een potentiële werkgever of een in de VS wettige permanente verblijfsvergunning, en uw immigrant een petitie algoedgekeurd door de USCIS.Als je een Amerikaans staatsburger of wettige permanente verblijfsvergunning, moet u petitie I-130 indienen bij de USCIS service center, dat u

    in de buurt van Residence Services.Als uw sponsor is bevoegd om in het buitenland te werken voor zes maanden of meer, kunnen ze de I-130 petitie met de Amerikaanse ambassade of het consulaat in hun rechtsgebied te dienen.

Sponsor Eisen

  • Sponsors moeten 18 jaar of ouder zijn en moet ook een Amerikaanse burger of wettige permanente ingezetene (LPR) zijn.Zij moeten een verblijfsvergunning in de Verenigde Staten te hebben.U kunt de woonplaats eis niet te omzeilen door een gezamenlijke sponsor.De primaire sponsor moet een gevestigde verblijfplaats.Als u in het buitenland te werken en willen een sponsor te zijn, moet je bewijzen dat je een Amerikaanse verblijfsvergunning, je werk in het buitenland is tijdelijk en u het bewijs van voortgezette banden met de Verenigde Staten te hebben.Werken in het buitenland als een federale werknemer, zijn strijdkrachten leden, bepaalde openbare internationale organisaties, kerken en non-profits geteld als US woonplaats.Zodra het bovenstaande is vastgesteld, de laatste hindernis te overwinnen is het inkomen eisen.

Inkomen Eisen

  • De sponsor moet bewijzen dat hun inkomen voldoende is om ervoor te zorgen dat de allochtone u sponsoren niet zal worden een publieke lading;afhankelijk van de overheid voor de fundamentele kosten van levensonderhoud.Als de aanvraag is ontvangen, zal de federale armoede richtlijnen van kracht op het moment gebruikt worden om te bepalen of het inkomen van de sponsor aan de sponsoring eisen.Als ze dat niet doen, kan het bewijs van de activa en passiva vereist.Uw inkomen moet 125 procent van de federale armoede richtlijnen zijn.Als het niet, moet u activa die vijf maal het verschil tussen de Armoede Richtlijnen voor uw huishouden grootte en 125 procent van de armoedegrens te bewijzen.Je moet ook bewijzen dat je voldoende vermogen kan de aanvrager te ondersteunen en kan worden omgezet in contant geld binnen een jaar, zonder nadelige gevolgen voor de sponsor of hun familieleden.Sponsors van directe familieleden of kinderen van de Amerikaanse burgers moeten slechts drie keer het verschil tussen uw inkomen en armoede federale lijnen blijken activa.Als u de goedkeuring van een buitenlands kind, moet uw vermogen het verschil tussen uw inkomen en armoede richtlijnen gelijk.Activa kunnen worden bespaard, aandelen, obligaties of onroerend goed.Als u niet aan de inkomsten eisen, kunt u een co-sponsor te krijgen, met een bewezen banden met de immigrant, die kunnen maken het verschil.U moet invullen één van de I-864 serie formulieren worden beschouwd.

825
0
1
Immigration Law