Hoe maak je een tijdelijke werkvergunning

een H-1B visum wordt afgegeven door de Amerikaanse Burgerschap en Immigratie Dienst (USCIS) en zal u toelaten om de Verenigde Staten binnen te komen om te werken voor maximaal zes jaar (met een verlenging).Het is ontworpen voor medewerkers om te werken voor Amerikaanse bedrijven, hetzij in "specialiteit" posities die normaal gesproken ten minste een bachelor's degree of gelijkwaardig door ervaring, of als mode-modellen met onderscheiden vermogen.Het wordt soms gebruikt door professionele atleten en entertainers.

wat je nodig hebt

  • Computer, internettoegang, printer, Personal Records, Employee Zaken Records

instructies

  1. Secure werkgelegenheid uit een Amerikaans bedrijf bereid is om te hurenu in een speciale positie en het verkrijgen van een schriftelijk aanbod van arbeid van hen met vermelding van de aard en de duur van het dienstverband.Een internationaal uitzendbureau moet nuttig zijn in dit verband.Je moet beginnen ongeveer zes maanden voordat u wilt gaan werken, om tijd te geven vo

    or uw visum te verwerken.Hoewel er geen officiƫle lijst van speciale functies, ingenieurs, technici en medische professionals vaak kwalificeren.

  2. Uw werkgever moet een aanvraag voor een Labor Voorwaarde Application (LCA) van het ministerie van Arbeid, garantie om u te betalen, evenals de Amerikaanse werknemers worden betaald in een vergelijkbare functie, en leveren gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden.De LCA moet over een paar weken worden goedgekeurd.

  3. Uw werkgever moet een I-129 petitie indienen namens u en stuur het naar de USCIS met de LCA goedkeuring, een kopie van uw aanbod brief, een kopie van uw universitair diploma, en bedrijf zakelijke documenten.Je moet de werkgever bepaalde basisinformatie over jezelf om voor de I-129 leveren aan te vullen.De USCIS zal een mededeling goedgekeurd (Form I-797) uit te geven binnen een paar weken na de I-129 wordt ingediend.

  4. Laat uw werkgever stuurt het formulier I-797 aan u.

  5. Kijk op de website van de Amerikaanse ambassade of het consulaat in het I-129 die voor een speciale documenten die ze nodig heeft om uw H-1B visum (vereisten variƫren per rechtsgebied).Ga naar de ambassade of het consulaat van alle door de ambassade, uw paspoort aangevraagd speciale documenten, en Form I-797.U moet invullen formulier DS-156 en Form DS-157 (als u tussen bepaalde leeftijden).U ontvangt een H-1B visa worden uitgegeven onmiddellijk of binnen een paar dagen.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Uw echtgenoot en kinderen ten laste onder de 21 kan je te vergezellen naar de VS op H-4 visa als de I-129 vermeldt dat je begeleidende familieleden.
  • Het totaal aantal H-1B visa momenteel wordt afgetopt op 65.000 per jaar.Dit maximum wordt ieder jaar bereikt, dus het loont om vroeg in het jaar van toepassing.

Resources

  • International Uitzendbureau
  • Labor Voorwaarde Application
  • Form I-129
647
0
0
Algemeen Arbeidsrecht