Types van werkvergunningen

In sommige gevallen kan je een werkvergunning nodig om legaal bezit van een baan in de Verenigde Staten.De vergunning die je nodig hebt, hangt af van uw immigratiestatus en leeftijd, en wetten verschillen van staat tot staat.Werken zonder een vergunning wanneer men de benodigde middelen problemen voor zowel u als uw werkgever als je betrapt.

Minderjarigen

  • Als u onder de leeftijd van 18, moet u een aanvraag voor een werkvergunning, afhankelijk van de wetten in uw staat.De Fair Labor Standards Act stelt federale minima om minderjarigen te beschermen.Volgens de wet moet je minstens 14 jaar oud zijn om een ​​baan te houden en u bent onderhevig aan limieten uur werken totdat u 16. U bent ook uitgesloten van het werken in vacatures verklaard gevaarlijke en staten hebben specifieke regels voor het werkenin bepaalde sectoren, zoals de landbouw.Als je minderjarig bent, contact op met uw staat ministerie van arbeid om te zien of je een vergunning nodig hebt voordat je begint te werken op elk gebied.

Canadezen

  • handelsovereenkomsten en verdragen maken het vrij gemakkelijk om een ​​soort werkvergunning visum krijgen als je de Canadese en willen worden in de Verenigde Staten.Beschikbaar voor alle professionals en managers, de TN1 visum kunt u voor onbepaalde tijd het werk in de Verenigde Staten, zolang u opnieuw toe te passen voor het visum elk jaar.

Specialty Beroep Werknemers

  • De meest populaire vorm van een werkvergunning voor immigranten is de H1B Specialty Beroep Worker visum.Quota voor dit type vergunning zijn snel gevuld elk jaar.Ze zijn beschikbaar voor buitenlandse werknemers die ten minste een bachelor's degree in hun vakgebied, of het equivalent in opleiding of ervaring in hun eigen land.Dit visum is geldig voor zes jaar.

zakelijke bezoekers

  • De B1 Zaken bezoeker visum is een werkvergunning die u toelaat om te reizen naar de Verenigde Staten om de verkoop te maken, te onderhandelen over contracten, wonen zakelijke bijeenkomsten en veilige investeerders.Het is zes maanden geldig.

onderneming overgeplaatste

  • Executives, managers en medewerkers met gespecialiseerde kennis kan overdragen aan een Amerikaanse tak van hun bedrijf met de L1A en L1B visa.Dit soort werkvergunning vereist dat u gedurende ten minste een jaar hebben gewerkt voor het bedrijf op een bepaalde manier in de afgelopen drie jaar.De vergunning is geldig voor zeven jaar voor leidinggevenden en managers en gedurende vijf jaar voor gespecialiseerde kennis medewerkers.

Verdrag handelaren en beleggers

  • buitenlandse werknemers die naar de Verenigde Staten in het bijzonder om directe handel of de investeringen tussen een verdragsland kan een aanvraag voor een E1 of E2 visum.Deze werkvergunningen zijn geldig voor onbepaalde tijd, maar je moet opnieuw toe te passen voor hen om de twee jaar.

Resources

  • Labor kantoren van State
725
0
0
Algemeen Arbeidsrecht