Hoe gaat u naar Canada met een DUI

Canada, zoals de Verenigde Staten, heeft regels die toegang voor personen met specifieke onverenigbaarheden verbieden.Bijvoorbeeld, iemand met een strafblad - met inbegrip van misdrijven of rijden onder invloed of rijden onder invloed, het maakt niet uit hoe lang geleden, kunnen worden uitgesloten van het invoeren Canada en moet vooraf van travel.Keep een speciale ontheffing te verkrijgen in het achterhoofd dat hetmogelijk om te slagen zonder een advocaat, maar dat is alleen voor mensen met twee of minder veroordelingen met zinnen voltooid ten minste vijf jaar geleden.Als dat niet u, u juridische hulp nodig hebt om in Canada met een DUI.

instructies

  1. Huur een advocaat die lid is van de Canadese Vereniging van Immigratie Consultants, of een lid van een Canadese provinciale of territoriale wet samenleving.Canadese immigratie formulieren ingevuld met een niet gerechtigde Amerikaanse advocaat zal onverwerkt worden teruggegeven.

  2. Krijg een kopie van alle gerechtelijke documenten voor alle overtuigi

    ngen, met inbegrip van uw DUI.Zorg ervoor dat u het bewijs dat alle zinnen zijn afgerond.U hebt een brief van de reclasseringsambtenaar zegt proeftijd is voltooid en een saldo van nul verklaring van de rechtbank te zeggen alle boetes zijn betaald.

  3. Krijg een recente kopie van uw identiteitsbewijs FBI record.Stuur een schriftelijke aanvraag en een $ 18 administratiekosten (vanaf moment van publicatie) in de vorm van gecertificeerde cheque of postwissel of credit card betaling aan de Federal Bureau of Investigation CJIS Division, Let op: Record Request, 1000 Custer Hollow Road, Clarksburg,WV 26306. Inclusief een stroom, originele 10-print vingerafdruk indiening (niet eerder bewerkt) genomen door een lokale politiebureau en het dragen van uw naam, geboortedatum en -plaats.

  4. Krijg een recente politie-certificaten van een staat waar je in de laatste 10 jaar gewoond voor 6 maanden of langer.

  5. Krijg $ 200 in Canadese fondsen voor de revalidatie vergoeding.Als uw zaak gezag van de minister vereist, moet u betalen een extra $ 800.

  6. Ga naar een grensovergang tijdens de normale kantooruren (maandag tot en met vrijdag 08:00 05:00 met alle bovenstaande documenten en de rehabilitatie vergoeding.

829
0
0
Dui