Hoe gebruik je Google Latitude op mijn computer

Zie waar je vrienden zijn en laat ze zien waar je bent met Google Latitude . Michael Nagle / Getty Images News / Getty Images

Google Latitude is een location-aware dienst die u toelaat om te volgen en deel uw locatie met geselecteerde contacten.De meest voorkomende manier om Latitude te gebruiken is via de Google Maps applicatie op een mobiele telefoon (zie "Bronnen"), maar u kunt ook gebruik maken van de locatie gereedschappen in de webbrowser van een computer voor toegang tot de Google Latitude is voorzien, zolang u beschikt over een webbrowseren draadloos netwerk dat de W3C Geolocation instrumenten, zoals Google Chrome-versie 5 en hoger of Mozilla Firefox versie 3.5 en later ondersteunen.

instructies

  1. Blader naar de Google Latitude pagina van uw computer (zie "Bronnen").Voer uw Google-gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.

  2. Klik op de knop "Allow" Google toegang tot uw locatie.Onder het tabblad "Friends" kunt u uit uw Google-lijst met contactpersonen "Vrienden toevoegen".Google zal een blauwe symbool zetten naast een va

    n je vrienden die al gebruik maken van de service.Je nodig hebt om je vrienden toe te voegen en ze nodig hebben om u te accepteren voordat een van de locatie van de andere te zien.Klik op de foto van een vriend in de lijst om te zien waar ze waren toen ze laatst gecontroleerd in.

  3. Klik op het tabblad "History" om een ​​geschiedenis van waar u met Google Latitude geweest te zien.Wanneer u voor het eerst op het tabblad krijgt u de mogelijkheid om de geschiedenis functie waarmee Google een record van waar u tijdens het gebruik van Latitude en om te laten zien dat op verschillende manieren geweest te houden schakelen.U kunt zien hoeveel tijd je besteedt aan het werk versus thuis.U kunt zien waar je het vaakst en u kunt het totale bedrag van de afstand die je hebt afgelegd sinds waardoor de geschiedenis functie zien.

  4. Klik op de "bekijken en beheren" link onder het tabblad "Geschiedenis" en u kunt elke plaats die je hebt gekregen van de geschiedenis bereik dat u definieert zien.Klik op een link naar een bepaalde plaats en heeft u de mogelijkheid om "Verwijderen van Geschiedenis" als persoonlijke levenssfeer betekenen u wilt naar die locatie niet zien.

  5. Klik op de link "Check-ins" onder het tabblad "Geschiedenis" te plaatsen die je hebt ingecheckt in het gebruik van de Google Maps "Places" functie te zien.Dit is een mobiele telefoon functie, maar je kunt het volgen via Google Latitude op uw computer.Klik op een locatie om details te bekijken of om het uit uw geschiedenis te wissen.

568
0
1
Andere Websites