Hoe word je een Amerikaans staatsburger als je hier illegaal

Als je in de VS in immigratiestatus illegaal, vindt u het erg moeilijk om de Amerikaanse staatsburgerschap te verkrijgen.In feite, in sommige gevallen onmogelijk zal zijn.Zelfs als u in aanmerking komt, moet u 15 jaar of meer te wachten, het grootste deel van deze tijd in uw eigen land.In sommige gevallen echter, kan dit proces worden versneld en is het niet nodig de VS De meest waarschijnlijke bron is door huwelijk met een Amerikaanse burger verlaten.

wat je nodig hebt

  • Geboorteakte
  • Passport
  • Huwelijksakte
  • USCIS formulier I-130
  • USCIS formulier I-485
  • USCIS Form N-400

instructies

  1. Bepaal of je de VS ingevoerd legaal of illegaal.Als je niet passeren van een Amerikaanse immigratie controlepost op een geldig visum, dan heb je de VS ingevoerd illegaal en de enige manier waarop je in staat om te immigreren zal zijn als je de VS vóór 30 april 2001 ingevoerd zal worden, en had een immigratie verzoekschrift ingediendnamens vóór die datum op het moment dat werd ing

    ediend kon worden goedgekeurd uw.Zo niet, dan zul je bijna zeker naar de immigratie proces te verlaten.Als je de VS ingevoerd over een geldig visum, maar overschreden, kan je nog steeds een kans om een ​​Amerikaanse burger te worden.

  2. trouwen met een Amerikaanse burger.De VS Burgerschap en Immigratie Dienst (USCIS) moet ervan overtuigd zijn dat je huwelijk werd uitgevoerd in "goede trouw", wat betekent dat je niet in de eerste plaats niet te trouwen voor het doel van het verkrijgen van de immigratie voordelen.

  3. Laat uw echtgenoot bestand USCIS een formulier I-130 petitie op uw rekening.U kunt deze petitie niet bestand zelf.Begeleidende documentatie, zoals je geboorteakte, huwelijksakte en paspoort nodig zal zijn.

  4. Dien een USCIS formulier I-485 petitie aan uw immigratiestatus om permanente verblijfsvergunning zodra de I-130 petitie is goedgekeurd passen.In sommige gevallen kan de I-130 en I-485 gelijktijdig worden ingediend.

  5. Wacht de benodigde hoeveelheid tijd en gebruik USCIS Form N-400 te passen voor de Amerikaanse staatsburgerschap.In de meeste gevallen zal uw wachttijd drie jaar.De USCIS zal je bericht wanneer en waar uw naturalisatie interview wonen sturen.

  6. Woon een naturalisatie interview en neem de naturalisatietoets.U zal worden getest op de fundamentele kennis van het Engels en basic Amerikaanse geschiedenis en maatschappijleer.

  7. Woon een naturalisatieceremonie en neem de Eed van Trouw.Hoewel je nodig zal zijn om alle buitenlandse loyaliteit af te zweren, is het toch mogelijk is volgens de Amerikaanse wet om dubbele nationaliteit te houden.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Als je de VS ingevoerd illegaal, kunt u een Amerikaanse burger te trouwen, laat de VS, hebben uw echtgenoot bestand Form I-130, en een aanvraag voor een ontheffing van het verbod op terugkeer naar de VS Hetzal alleen worden verleend als u kunt aantonen dat u extreme ontberingen zal lijden als u niet in de VS Deze ontheffing wordt zelden verleend.
  • Als je de VS ingevoerd legaal maar overschreden uw visum met meer dan 180 dagen, niet de VS verlaten totdat uw permanente verblijfsvergunning aanvraag is goedgekeurd en u uw permanente verblijfsvergunning krijgen.Als u uw visum voor de VS overschreden met meer dan 180 dagen, zult u worden onderworpen aan een drie jaar balk om re-entry.Als uw overstay periode ten minste een jaar was, zult u worden onderworpen aan een 10-jarige re-entry bar.

Resources

  • USCIS Startpagina
88
0
0
Politiek Van De Vs