Hoe te Werkvergunning Krijg in Duitsland

Duitsland is Europa's grootste economie, een belangrijk lid van de Europese Unie en een vernieuwer in wetenschap, technologie, groene kwesties en anderen.Voor vreemdelingen, is er nooit een betere tijd geweest dan nu om een ​​werkvergunning in Duitsland te verkrijgen.Met de verandering in de immigratiewetten in 2005, heeft Duitsland geprobeerd om het gemakkelijker maken voor buitenlanders om te werken in het land.Als u past een van de volgende criteria, komt u in aanmerking te passen voor en, in theorie, het verkrijgen van een werkvergunning in Duitsland.

wat je nodig hebt

  • Computer
  • Printer
  • internettoegang
  • mail
  • Phone
  • Mailing levert

krijgen van een werkvergunning in Duitsland

  1. Bepaal of u past de basiscriteria voor de kwalificatie: U moet worden toegepast onder dezelfde voorwaarden als alle Duitse werknemer;geen Duits of Europese burgers beschikbaar zijn om de positie te vullen;Je hebt een universitair diploma of gelijkwaardig;en het Duitse bedrijf moeten

    worden geregistreerd bij Duitse arbeidsmarkt autoriteiten.

  2. aanvraag voor een permanente verblijfsvergunning met de Duitse ambassade van uw land.Als je in de Verenigde Staten, Australië, Canada, Israël, Japan, Nieuw-Zeeland of Zwitserland woont, kunt u een aanvraag voor zowel de verblijfs- en werkvergunningen, terwijl u een bezoek aan Duitsland.

  3. Wacht op goedkeuring van de Duitse Dienst Vreemdelingenzaken als je deze route hebt genomen.

  4. starten van een bedrijf in Duitsland als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een werkvergunning door de zelfstandige zijn.

  5. Invest € 1.000.000 en het creëren van 10 nieuwe Duitse banen.Nadat uw bedrijf is vastgesteld voor drie jaar, kunnen u en uw gezin onbeperkt verblijfsvergunningen te ontvangen, zodat u in en uit het land elk gewenst moment.

  6. Studeren in Duitsland.Studenten kunnen studeren tot negen maanden in Duitsland.U kunt 90 volle dagen of 180 halve dagen werken.Na het afstuderen, kunnen buitenlandse studenten werken in een gebied met betrekking tot hun diploma voor een jaar.

  7. Marry de Duitse nationaliteit.Typisch, echtgenoten van Duitse onderdanen het recht om vrij te werken toegekend.Hun kinderen kunnen wonen en werken in Duitsland tot de leeftijd van 16. Als ze ouder zijn dan 16 en wilt verblijven in Duitsland, moeten zij in staat zijn om te spreken Duits en hebben de mogelijkheid om te integreren in de Duitse samenleving.

  8. wonen en werken in Duitsland als u Japanse, Australische of Nieuw-Zeelander.Deze landen hebben een werkvergunning afspraken met Duitsland.Deze bepaling laat u om te leven in Duitsland voor een jaar en heeft een werk toelage van 90 dagen vakantie per baan.

  9. aanvraag voor een werkvergunning in Duitsland als je past een van de geschetste criteria.Zie Bronnen voor informatie over het aanvragen van een werkvergunning.

  10. Werk en leven in Duitsland als u een werknemer van een Europese Economische Ruimte onderneming zonder aanvullende vergunningen.Mensen die onderdaan zijn van een EU-lidstaat in aanmerking komen voor dit.

Resources

  • Basis eisen
  • Permanente inwoner
  • Extra hulp
272
0
2
Onderzoek Naar Jobs