Vereisten voor een toeristenvisum

Reizen naar de Verenigde Staten is aan strenge beperkingen voor een groot deel van de internationale reizigers.Reizigers uit landen vijandig naar de Verenigde Staten te ervaren sommige van de zwaarste beperkingen en eisen dat de meest uitgebreide veiligheidsmachtigingen.Familieleden in de Verenigde Staten, vooral voor degenen die geen Engels spreken, blijkt nogal een lastige taak.

Wat is een visum?

  • Dit lijkt misschien een domme vraag, maar eerste keer internationale reizigers hebben waarschijnlijk nog nooit een visum eerder gezien.De meeste visa eruit als een tijdelijke ID op dik papier, als een visitekaartje, met een stempel dat geeft de persoon een bezoeker van het land.Een paspoort meestal niet voldoende voor de eerste keer reizigers;reizigers moeten documenteren waarom ze de toegang tot de Verenigde Staten nodig.

Welk type visum heb je nodig?

  • Planning wat je hoeft te doen op een reis naar de Verenigde Staten goed voor uw vertrek veel hoofdpijn kunnen besparen tijdens uw reis.Als je str

    ikt krijgt een reisvisum en dan beslissen je houdt het land zo veel dat u wilt wonen in de VS en het vinden van werk, moet u opnieuw toepassen voor een bedrijf visum.Werkgevers zullen u niet huren, tenzij je een wettelijk recht om te werken in het land.

Heeft u in aanmerking voor een Visa Waiver?

  • Sommige landen werken samen met de Verenigde Staten te reizen tussen de landen eenvoudiger en minder beperkt te maken.Het Department of Homeland Security biedt het Electronic System for Travel Authorization;ESTA kost niets en kan automatisch u in aanmerking komt voor reizen binnen de VS Degenen die niet voor kiezen om dit systeem te gebruiken moet invullen van het papieren formulier I-94W te bepalen.

Eisen

  • De Verenigde Staten ervan uit dat alle aanvragers van reisvisum plan om te emigreren naar de Verenigde Staten om deze veronderstelling te overwinnen, bezoekers moeten bewijzen dat ze van plan om te verblijven voor een beperkte tijd, financieel in staat om te verblijven in deUS, hebben woonplaats buiten de VS en houd overtuigende band met hun land van herkomst, meestal een omvangrijke familie en gevestigde werkgelegenheid.

    Zodra je kunt bewijzen dat je alleen van plan om te reizen, ga dan naar uw lokale Amerikaanse consulaat of ambassade.Op de ambassade, vul het Nonimmigrant Aanvraagformulier DS-156.Ook wordt gesuggereerd dat je vul het aanvullende formulier DS-157;Dit formulier is vereist voor de mannelijke bezoekers leeftijden 16-45 en alle bezoekers van landen door de VS beschouwd als state sponsors van terrorisme zijn.

    Men moet een paspoort geldig is voor de komende zes maanden, een 2-bij-2 foto en de vereiste vergoeding, meestal $ 131 voor de DS-156 formulier bezitten.

Wie komt niet in aanmerking?

  • Vóór tijd en geld te besteden voor het aanbrengen van een visum, zorg ervoor dat u in aanmerking komt voor een toeristenvisum.De consulaire ambtenaar kan overwegen je niet-subsidiabele op basis van zijn interpretatie van de wet.Krijg gezond voor uw reis omdat besmettelijke ziekten zijn gronden voor weigering.Drugsverslaving en misdrijven meestal diskwalificeren een uit het ontvangen van een visum.Degenen met ernstige strafbare feiten zijn waarschijnlijk een visum te worden geweigerd.

219
0
0
Andere Wetten