Hoe toe te passen voor de Verenigde Staten Visa Residency

A Verenigde Staten inwoner visum laat buitenlanders permanent wonen, werken en studeren in het land.Met de belofte van kansen, migratie naar Amerika is een belangrijke beslissing die zorgvuldig moet worden overwogen.Om nog in aanmerking komen voor een visum te worden, moet u worden gesponsord door een familielid, permanente verblijfsvergunning, of toekomstige werkgever die een wettelijke Amerikaanse burger.De aanvraagprocedure is sterk afhankelijk van de samenwerking tussen u en uw sponsor van petitie voor de Amerikaanse residentie.

  • Bepaal eerst of je een Amerikaanse sponsor nodig, zoals u wellicht in aanmerking voor een Diversity Visa (DV).De Diversity Visa Program Immigrant geeft willekeurig 50.000 visa per jaar voor aanvragers uit landen met een lage immigratie koers naar de Verenigde Staten.Om te kwalificeren, moet u een middelbare school onderwijs en twee jaar werkervaring in een beroep dat ten minste twee jaar training nodig hebben.Verwijzen naar de US Bureau va

    n Consulaire Zaken website om een ​​DV-aanvraag in te vullen als uw land momenteel wordt vermeld als in aanmerking komen, anders gaan met het standaard proces.

  • Heb uw wettige permanente inwoner sponsor indienen van een I-130 petitie aan de Verenigde Staten Citizenship and Immigration Services (USCIS) Center het dichtst bij de plaats van de VS woont.Zodra de USCIS keurt de petitie, zal het worden doorgestuurd voor verwerking in het National Visa Center (NVC).

  • Wacht tot de NVC om u een rekening voor de immigrant visum Processing vergoeding.Uw sponsor (indiener) ontvangt ook een rekening voor de Affidavit of Support vergoeding van $ 70.Vindt u zowel krijgen de mogelijkheid van het indienen van uw betalingen online, per cheque of postwissel via e-mail.Zodra uw sponsor de vergoeding heeft betaald, zal de NVC contact met hen te downloaden en de noodzakelijke papierwerk op uw rekening.

  • Zorg ervoor dat uw sponsor completeert de I-864EZ Affidavit of Support Form (zie bronnen) online in hoofdletters, zoals de voorkeur van het Department of State.Het doel van een Affidavit of Support is om te bewijzen dat als immigrant, zal je genoeg financiële ondersteuning in de VS te leven zonder risico om afhankelijk van het welzijn van de overheid hebben te bieden.Het formulier dient voor het indienen worden afgedrukt als het niet elektronisch worden geaccepteerd.

  • Haal de complete Affidavit of Support Vorm van uw sponsor en deze indienen bij een aangewezen consulaire Officer of Immigration Officer.U kunt dit in het buitenland te doen op de Amerikaanse ambassade of het consulaat in uw rechtsgebied.

  • Bereid je voor een verplicht medisch onderzoek vereist van alle Amerikaanse visumaanvragers.Bezoek travel.state.gov/visa (zie bronnen) voor een volledige lijst van geautoriseerde panel artsen in het buitenland.U moet een van de aangewezen kantoren te contacteren voor een lichamelijk onderzoek, bloedonderzoek en röntgenfoto van de borst.Verkrijgen van de vaccinatie-records en immunisatie records van de dokter na het examen.

  • Laat het NVC om een ​​geplande interview met u regelen bij een toegewezen Amerikaanse ambassade of het consulaat in uw buurt.Zij zullen met u contact opnemen met een datum, tijd en locatie.Verwijzen naar het Bureau van Consulaire Zaken website (zie bronnen) voor volledige details over de uitgebreide interview voorbereidingsproces.Documenten die je nodig hebt om te voorzien in onder meer de aanstellingsbrief, geldig paspoort, politie-certificaat, geboorteakte, toepasselijke rechtbank en gevangenis dossiers, kleurenfoto's, Affidavit of Support, en andere speciale papierwerk dat de NVC kan verzoeken op basis van uw individuele situatie.

  • Wees niet ontmoedigd als je niet een beslissing ontvangt spoedig na uw interview.Een Amerikaanse ingezetene visum is een van de meest moeilijk te verkrijgen, en niet elke aanvrager wordt gegarandeerd goedkeuring.In feite kan het overal van een paar weken tot enkele jaren om een ​​visum af te geven, afhankelijk van de voorwaarden van uw aanvraag.Blijf in contact met uw aangewezen consulaat en het NVC om regelmatig de status van uw aanvraag.

Resources

  • Download I-864EZ Affidavit of Support
  • Lijst van panel artsen
  • Interview Voorbereiding
623
0
0
Verenigde Staten