Bedreigde dieren in naaldbossen

Naaldbossen, ook wel taiga of de boreale bossen in het noorden van Eurazië, hebben lange winters en matige tot hoge jaarlijkse neerslag.Meren, moerassen en rivieren zijn onderdeel van het landschap gedomineerd door sparren dennen, sparren en lariksen en mossen, korstmossen en levermossen de bodem bedekken.Het merendeel van de bomen zijn evergreen creëren van een contrast tegen de witte, besneeuwde landschap tijdens de wintermaanden.Alleen specifieke soorten zijn in staat om te overleven in deze omgeving te onderscheiden en sommige van hen zijn te vinden op de Endangered Species List.

Grizzly Bear

  • De grizzly beer heeft concave gezicht, klauwen bijna de grootte van de menselijke vingers en bont dat varieert van donkerbruin tot licht crème en zwart.De naam komt van de grizzly lange haren met witte tips op hun rug en schouders die geven de "grizzled" look.Volwassen mannetjes kunnen gewicht 300-850 pond en vrouwtjes 200-450 pond.Grizzlies zijn omnivoren en hun dieet omvat zowel planten en dieren.Hun

    dieet varieert tussen de seizoenen en is afhankelijk van wat voedsel beschikbaar is.Over 1,000-1,200 grizzly beren zijn te vinden in vijf verschillende bevolkingsgroepen in de onderste 48 staten.De grizzly beer is vermeld als een bedreigde diersoort in de onderste 48 staten en bedreigde in Canada.In Alaska, grizzlies zijn wild met de regelgeving.

Bevlekte Uil

  • De bevlekte uil is donkerbruin met kleine witte vlekken.De bevlekte uil jaagt 's nachts en zijn dieet bestaat uit vliegende eekhoorns, woodrats, vleermuizen en andere uilen.Het heeft een spanwijdte van 39,8 inch en weegt 17,6-24,7 oz.De bevlekte uil heeft geen eigen nest gebouwd en heeft 1 tot 3 eieren.Ze zijn sterk beïnvloed door duidelijke logging en zijn vaak te vinden in het midden van de controverse tussen de houthakkers en milieuactivisten.De bevlekte uil wordt vermeld als bedreigd in Canada, maar wordt slechts beschouwd als "bedreigd" in de Verenigde Staten.

Woodland Caribou

  • boskariboe heeft grijs of grijs-bruine vacht met witte vlekken op de schouders, borst, buik en onder de staart.Zijn geschatte bevolking is 1,5 miljoen, maar de bevolking snel afneemt in Canada.Kariboes hebben lange benen om te wandelen in diepe sneeuw en vaste lichamen om ze stabiel te maken.Ze kunnen gewicht 220-420 pond en bereikt de hoogte van 3-4 voeten.Tijdens de zomermaanden, bos kariboes eet groene vegetatie maar wanneer de winter komt hun dieet bevat alleen korstmos.Bedreigingen voor kariboes onder meer de industriële ontwikkeling, houtkap, olie- en gaswinning, mijnbouw, recreatie en toerisme.

Siberische tijger

  • Het leefgebied van de Siberische tijger omvat zuidoosten Rusland en de geschatte wilde populatie van vandaag is ongeveer 350-450 tijgers.De Siberische tijger is de grootste tijger soorten en het kan tot 13 voet in lengte en gewicht £ 700.Redenen voor Siberische tijger in gevaar zijn stroperij en habitatverlies veroorzaakt door houtkap en ontwikkeling.Tijgers gestroopt voor hun vacht en lichaamsdelen, zoals botten, die worden gebruikt in de Chinese geneeskunde.Hoewel China heeft verklaard met tijger delen in de geneeskunde illegale stroperij is nog steeds gebruikelijk.

Siberische Crane

  • Siberische kraan kan worden gevonden in arctisch Rusland en West-Siberië, en zijn natuurlijke habitat zijn wetlands met zwembaden van ondiep en helder zoet water.Siberische kraan heeft witte body en veren en fel rode vlek op het gezicht.Kranen kunnen groeien tot 3-3,5 voet in lengte en gewicht 16-20 pond.Ze zijn omnivoor eten planten en insecten tijdens hun paartijd, maar slechts vegetatie tijdens andere tijden van het jaar.Jacht op de trekroute naar India en vernietiging van wetlands Siberische kraan bedreigde gemaakt.

Resources

  • Siberische tijger
  • Siberische Crane
  • naaldbossen
1
0
0
Natuur