Hoe werkt een Deer vinden Food?

Whitetail Herten

Herkauwers

  • Herten zijn wat bekend staat als herkauwers.Ze hebben een vier-chambered maag die hen in staat stelt om grote hoeveelheden voedsel te eten op een bepaald moment.Zij zullen hun voedsel alleen genoeg zodat het kan worden ingeslikt kauwen, dan braken later op de dag of de avond uren en kauwen opnieuw als CUD voor het doorslikken en verteren.Herten zal zoeken naar voedsel in de vroege ochtend en avonduren, op zoek naar hun primaire bron van voedsel, dat is een combinatie van takjes, bladeren, scheuten, noten, bessen en bloeiende planten.Herten hebben weinig moeite om deze in overvloed in hun habitat in de lente, zomer en herfst.Zij zullen op zoek gaan naar nieuw te snijden gebieden, zoals rond hoogspanningslijnen en langs de randen van de velden, in de wetenschap dat nieuwe boompjes groeien er vaak.

Whitetail

  • De hertenbok zal zich richten op hun favoriete voedsel en er alles aan doen om ze te vinden, voordat zij zich wenden tot voedsel dat ze een hekel.In het voorjaar, zomer e

    n herfst maanden zal whitetail herten grazen op de bladeren van hardhout bomen zoals esdoorns, elzen, wilgen, sumak en as.Zij zullen de nieuw gevormde groei op groenblijvende bomen eten, en zijn dol op eten van de toppen van de bomen die onlangs zijn gedaald.Ze hebben een brede selectie van voedsel in het voorjaar, als de nieuwe groei komt in april en mei.In de zomer, zal whitetailherten graag eet grassen vinden ze in de velden en in het bos weilanden, evenals een aantal gewassen.Maar ze maken takjes en laat een groot deel van hun dieet tijdens deze maanden.Zoals de val nadert, zal herten hebben de neiging om niet zo veel bladeren: als ze de kleuren veranderen en chlorofyl verliezen, doen ze niet zo goed smaken.Herten zal noten eten tijdens het najaar, met eikels die van eiken vallen, hen te voorzien van voedsel.Zij zullen gewoon lopen door het bos, op zoek naar eikels en consumeren, met die van witte eik onder hun favorieten.In de winter zal herten vaak om te foerageren voor twijgen en schors in de zware sneeuw in de noordelijke staten van de VS Ze zullen weg te schrapen de sneeuw en ijs met hun hoeven en eten wat plantaardig materiaal dat ze kunnen ontdekken.De wintermaanden zijn de zwaarste op de herten, met sterftecijfers afhankelijk van de ernst van het weer.Herten ontlenen energie uit opgeslagen vet in de winter;ze eten zo veel als ze kunnen in de late herfst en hebben ongeveer 50 procent minder voedsel in de koude maanden.

    Whitetail Herten

Herten

  • Mule herten leven in het westelijke gedeelte van de VS, en zijn groter dan whitetailherten.Ze eten een verscheidenheid van dingen, net als hun neven doen.Muilezel herten zal groene bladeren en onkruid te vinden om te eten in de warme maanden, met grassen een groter deel van hun dieet dan in die van de whitetail.Muilezel herten zijn ook bekend om paddestoelen, bramen en frambozen planten consumeren, samen met bessen en druiven.Kunnen ze de vrucht van cactussen eten in de woestijnen ze wonen in het zuidwesten.In de herfst en winter, zullen ze surfen op naaldbomen groenblijvende takken van bomen zoals de ceder, douglas en jeneverbes.Zij kunnen de onderste takken van bomen gemakkelijk voor dit doel.Appels en eikels die uit de bomen vallen, worden ook gegeten.Muildierhert zal normaal proberen om hun voedsel te vinden waar de bossen beginnen open graslanden voldoen.Ze niet ver afdwalen van een bron van water, hetzij.In de winter, zullen ze worden gedwongen om te foerageren in de sneeuw als de whitetailherten moeten, eten wat zij als de sneeuw begint te stapelen kunt vinden.

Resources

  • Desert VS
  • Foremost Hunting.com
331
0
2
Dieren & Science