Over Wild Boar

Over Wild Boar www.wildboarbook.com

De term wilde zwijnen (bij gebruik in de Verenigde Staten) beschrijft twee verschillende types van varkens.Een daarvan is de wilde of wilde mannelijk varken, dat sinds de 14e eeuw is geweest in Amerika, die door de Spanjaarden.De andere is een geïntroduceerde soort, de Europese wilde zwijnen, die voor het eerst werd losgelaten in Amerika in de jaren 1800 als een spel dier.In de loop der jaren hebben de twee soorten vermengd en gekruist met het feit dat het moeilijk is om de twee soorten uit elkaar nu te onderscheiden.Everzwijnen zijn een geduchte vijand, omdat ze vlijmscherpe slagtanden en een taaie huid.Ze worden gejaagd voor de sport in vele landen.

Geografie

  • De Europese everzwijn werd aan de bossen over de hele Verenigde Staten te worden gejaagd gebracht.Populaties werden geïntroduceerd in New England, Texas en Californië, om maar een paar gebieden.De grootste aantallen wilde zwijnen leven in Texas, met maar liefst twee miljoen van hen zwerven los.De zuidelijke st

    aten hebben het hoogste bedrag van de wilde zwijnen, maar er zijn zakken van hen gevonden in de VS, met inbegrip van Hawaï.Ze zijn bekend om een ​​probleem aan de landbouwers, want zij zal breken hekken en voedergewassen onder de gewassen kunnen ze toegang te krijgen - een gewoonte die had hen heeft bestempeld als een invasieve soorten in sommige regio's.

Grootte

  • De typische wilde zwijnen zal een lichaam dat tussen de drie en een half tot vijf voet in lengte hebben.Ze kunnen wegen zo veel als £ 400, met grotere exemplaren op de plaat.Ze gemiddeld ongeveer 180 pond, met de vrouwtjes kleiner dan de mannetjes.Ze lijken gedomesticeerde varkens lichaamsvorm, behalve dat de wilde zwijnen neiging om slanker in het heupgebied en meer los in de schouders.De wilde zwijnen is ook groter dan de meeste varkens gevonden op een boerderij.

Identificatie

  • De hoektanden van de wilde zwijnen zijn veel meer ontwikkeld dan die van een binnenlandse varken.Hoektanden van de man zal uitgroeien tot een set van angstaanjagende slagtanden die scherp aan drie zijden en wordt gebruikt voor de verdediging als dat nodig zijn.De huid van de wilde zwijnen is erg dik en bedekt met grof haren-achtige haren.De wilde zwijnen varieert in kleur van zwart naar grijs tot bruin en ze hebben vaak een hint van wit op hun gezichten.Wilde zwijnen hebben uitstekend gehoor en een groot gevoel van geur, maar hun gezichtsvermogen, hoewel niet verschrikkelijk, is niet zo sterk als hun andere zintuigen.

Diet

  • De wilde zwijnen zal een grote verscheidenheid van voedsel te eten;Het is geclassificeerd als een omnivoor.Waar hij woont, hangt af van de beschikbaarheid van voedsel en ze zullen verblijven in een gebied als het voedsel overvloedig is.In het voorjaar en de zomer maanden zal wilde zwijnen genieten van bessen, appels, wortels, kruiden, insecten, slangen en hagedissen, kleine zoogdieren, aas en zelfs rivierkreeftjes.Als de herfst nadert, ze willen eten wat noten op de grond, van Hickory noten naar eikels.In de winter zullen ze wortel voor alles wat ze kunnen vinden dat eetbaar is.De wilde zwijnen zal in de loop van de dag op zoek naar voedsel heinde en verre reizen en zijn meestal actief in de overdag.

Habits

  • Wilde zwijnen genieten wentelen in de modder en doen dit om koel te blijven als het warm is en om ongedierte op afstand te houden.Ze zullen zich ook wrijven op kleine bomen om jeuk te verlichten, en zullen hun slagtanden op hen ook te scherpen.De wilde zwijnen al een jaar oude kweken, het wijfje dat overal van 1 om 14 biggen per worp.De jongeren zijn op elk moment geboren van december tot maart, met een ander nestje staat in de vroege zomermaanden wordt geproduceerd.Wilde zwijnen reizen in kuddes zo veel als twee dozijn, genaamd sirenes.Deze bestaan ​​voornamelijk uit zeugen en de jonge, met de mannetjes meedoen alleen tijdens de paartijd.Roofdieren van de wilde zwijnen onder bobcats en poema's, samen met beer, coyotes en grote roofvogels zoals arenden en uilen.Deze vogels zullen richten de biggen.

Waarschuwing

  • De slagtanden van het everzwijn worden gebruikt als ze in het nauw gedreven te slash en versneden een aanvaller.Wilde zwijnen worden gejaagd in de U.S. .;velen van hen zijn gejaagd met honden die ze op te sporen en dan houden ze vastgemaakt in een gebied totdat de jager komt.Zowel de mannetjes als vrouwtjes hebben slagtanden ze dat ze gebruiken om zichzelf of hun jongen tegen schade te houden.Deze tanden kunnen gemakkelijk scheuren vlees en verminken van een persoon of een ander zwijn, wat gebruikelijk is wanneer ze vechten onderling dan vrouwtjes en grondgebied.

Resources

  • Suwannee River Ranch website
  • West Virginia wildlife website
41
0
1
Dieren & Science