Immigratie Vereisten in Nederland

Immigratie eisen Holland het paspoort goedkeuring door timur1970 uit Fotolia.com

Holland, ook bekend als Nederland, is een klein land in West-Europa.Holland's mix van culturen maakt het een interessant en divers plek om te wonen, te werken en te bezoeken.Holland vereist een aantal verschillende immigratie documenten, afhankelijk van het land van verblijf van de aanvrager en de duur van het verblijf van de aanvrager in Nederland.

Standaard Immigratie Documenten

  • tijdelijk of permanent te emigreren naar Nederland, moet u beschikken over een geldig paspoort.Het paspoort moet worden afgegeven door het land van uw nationaliteit, hebben ten minste een blanco pagina en een geldigheidsduur van ten minste zes maanden na de vervaldatum van het visum.Je moet ook extra pasfoto's in te dienen, een geld om de visumkosten en de juiste visumaanvraag te betalen.

Europese Economische Ruimte (EER)

  • Burgers van andere landen in de Europese Economische Ruimte geen aanvullende documentatie te wonen e

    n werken in Nederland nodig.Vanwege verdragen en regelgeving, alle burgers van de Europese Economische Ruimte kunnen immigreren en binnen die zone, die alle 27 EU-landen omvat, alsmede IJsland, Liechtenstein en Noorwegen vrij bewegen.

Schengen Zone

  • Holland vraagt ​​burgers van sommige landen om een ​​Schengenvisum binnenkomst in het land te krijgen.Dit toerisme visum is voor degenen die reizen binnen de Schengan zone, die Holland omvat, voor minder dan 90 dagen binnen een periode van zes maanden van plan.De Schengan Zone bestaat uit 25 Europese landen.Bij Schengen visumaanvraag, een paspoort, een extra pasfoto's en de vereiste rechten moeten naar de dichtstbijzijnde Nederland ambassade of het consulaat in uw land van herkomst worden ingediend.

Amerikaanse toeristen

  • Holland niet Amerikaanse burgers vereisen om een ​​Schengen-visum te krijgen voor het toerisme als de duur van het bezoek is 90 dagen of minder.

Residency Vergunning

  • Voor degenen die proberen in Nederland te verblijven voor meer dan 90 dagen, moet een verblijfsvergunning worden verkregen voordat ze mogen blijven in het land.De Immigratie- en Naturalisatiedienst van het Nederland (IND) moet de aanvraag goedkeuren.Het bureau beschouwt redenen voor een verblijf in Nederland, zoals werk of studie, en keuren of de aanvraag te weigeren.Aanvragers van een verblijfsvergunning moet de standaard documentatie, een medisch onderzoek, een bewijs van medische verzekering, het bewijs van financiële middelen in te dienen, terwijl in het land en een bewijs van geen strafblad.Het kan tot 6 maanden om een ​​verblijfsvergunning te verwerken.

527
0
1
Travel Planning