Hoe maak je een visum aanvragen Van Jamaica naar Amerika

Jamaicaanse burgers die reizen naar Amerika voor het toerisme moeten een aanvraag voor een visum voordat u op reis naar de Verenigde Staten.Omdat de visumaanvraag proces kan enkele weken duren, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken raadt bezoekers van toepassing ten minste een maand van tevoren.

wat je nodig hebt

  • Paspoort 6 maanden geldig na de re-entry naar Jamaica
  • 2-door-2 inch headshot foto
  • Documenten detaillering lengte van het voorgenomen verblijf in de VS en reis financiert
  • $ 131 (vanaf 2009)

instructies

  1. Vraag een B-2 het type visum, als u een Jamaicaans inwoner willen de Verenigde Staten te reizen als toerist bent.Maak eerst een afspraak voor een interview op de Amerikaanse ambassade in Kingston door te bellen naar een gratis nummer vermeld op het consulaat website (Kingston.usembassy.gov).De verwachte wachttijd voor een interview op de ambassade is 17 dagen.

  2. Verzamel de benodigde papieren voor uw afspraak.Naar het

    interview, moet u een paspoort dat geldig is voor 6 maanden na uw terugkeer naar Jamaica en een 2-bij-2-inch full-front headshot zonder hoofdbedekking of accessoires (zoals zonnebrillen) te brengen.Deze foto dient minder dan 6 maanden oud.U moet ook de documentatie die uw beoogde duur van het verblijf in de Verenigde Staten en het bewijs dat u het nodig is om uw reis te dekken financiën zullen moeten zien.(Deze documenten kan bijna alles zijn, op voorwaarde dat ze afkomstig zijn van een professionele bron.)

  3. Ga naar uw afspraak voor een gesprek met de consulaire ambtenaren en vul het formulier DS-156.Een digitale vingerafdruk zullen gewoonlijk worden genomen.Daarnaast kunnen ambtenaren een aantal aanvragers te vragen in te vullen een tweede vorm (DS-157), die extra details over reisplannen lijsten.Alle aanvragers zullen ook gevraagd worden om een ​​verwerking vergoeding van ongeveer $ 131 (vanaf 2009) te betalen.

  4. Wacht tot het visum na uw interview, die meestal duurt ongeveer 4 dagen worden verwerkt.Wees ervan bewust dat in sommige gevallen kan dit oplopen tot 60 dagen.Zodra uw visum is ontvangen, zal u vrij om te reizen naar de Verenigde Staten.

176
0
0
Toeristenvisum